Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Van valakinek olyan...

Anyukák! Van valakinek olyan mosógépe, amelyen külön babaruha program van?

Figyelt kérdés

Ilyet szeretnék venni,de nem tudom melykben van.

Írnátok tipust,hogy nektek milyen van?

Meg vagy vele elégedve?

2013. nov. 27. 19:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
2. vagyok: megnéztem, LGnél a babaprogram 60 vagy 95 fokos és előmosást és extra öblítést tartalmaz. Háát, nem sokszor használtam. Az időtartamot nem tudom.
2013. nov. 28. 14:27
 12/19 anonim válasza:
Természetesen minden gépen parasztvakítás ez a babaruha program.Ugyanolyan mintha kiválasztasz egy 90°C-os főzőmosást meg rányomsz egy extra öblítést.
2013. nov. 28. 20:13
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Végül megvettünk egy Samsung Eco Bubble-t,van babaprogram is rajta.Majd meglátjuk beválik e.

2013. nov. 28. 22:43
 14/19 anonim ***** válasza:
Én sem értem mitől jó ez a babaruha program? Miben tud az többet? Sima 90 fokos program úgyis van a gépen nem? Az is rendesen kimossa, kiöblíti a ruhát nem? Ha meg biztosra akarsz menni, akkor dobsz rá egy extra öblítést és kész!
2013. nov. 30. 10:29
 15/19 anonim ***** válasza:
Szia,bevált a gép?mennyibe került?
2014. febr. 4. 14:39
 16/19 A kérdező kommentje:

Szia!

Be bizony.Imádom :D

A legjobb választás volt.Egy élmény vele mosni!

Csodaszép tisztára mos,és az 1200-as fordulattal szinte szárazon veszem ki a ruhákat.A napi mosás programot használom a legtöbbet,az 1 órás.A régi gépem már 15 éves volt,és 2-3 órát mosott,ez megváltás ahhoz képest!

105 ezer ft volt

Ezt vettük meg pontosan:

[link]

2014. febr. 4. 15:04
 17/19 anonim ***** válasza:

köszönöm a választ.

még egyet kérdeznék ,ha nem baj miután a ruhákat beteszed forog egy kettőt a dob és úgy méri le a ruha töltetet vagy megnyomod a start gombot egy pár másodpercig nem csinál semmit és utána szívja a vizet?

előre is köszönöm.

2014. febr. 10. 11:11
 18/19 A kérdező kommentje:
utóbbi,vagyis a start gomb után mér,és ha megfelelő a ruha mennyiség,akkor elindul
2014. febr. 10. 12:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Köszönöm,akkor megnyomod a start gombot és úgy méri,hogy forog vagy nem forog ,mert mi vettünk most egy BEKOT és van ahol azt írják, hogy méri van ahol nem,itt a neten néztem.Előző gépünk Whirpool volt,ilyet már nem akartunk,4 évet bírt ki.
2014. febr. 10. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!