Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Van valakinek olyan...

Anyukák! Van valakinek olyan mosógépe, amelyen külön babaruha program van?

Figyelt kérdés

Ilyet szeretnék venni,de nem tudom melykben van.

Írnátok tipust,hogy nektek milyen van?

Meg vagy vele elégedve?

2013. nov. 27. 19:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nekem Whirpool nano silver van, ezen 2 órás a babaruha progi, 90 fokon mos. Szeretem. Babaruhát ugyan még nem mostam vele, de azokat, amiket fertőtleníteni kell ezzel szoktam.
2013. nov. 27. 19:59
 2/19 anonim ***** válasza:
LG Direkt Drive mosógépekben is van.
2013. nov. 27. 20:13
 3/19 anonim ***** válasza:
Samsungban is van.
2013. nov. 27. 20:18
 4/19 anonim ***** válasza:
bosch
2013. nov. 27. 20:28
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Esküszöm, nem kekeckedni akarok, valóban kíváncsi vagyok: mit tud a babaprogram?

Mert ha azt, amit az 1. válaszoló írt, akkor ez megint egy parasztvakítás.

Egy Hotpoint-ariston gépnél ezt írják: "A Baba program tökéletes eredményt biztosít gyermeke ruhái számára még 40°C-on is. A program több vizet használ, így teljesen feloldja a mosószert, optimalizálja az adalékanyagot hatóerejét, hogy teljesen kiöblítse a ruhából a mosószer-maradványokat - így óvva a ruhát és a baba bőrét"

Azért ez nem győzött meg...

2013. nov. 27. 20:38
 6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. nov. 27. 20:48
 7/19 anonim ***** válasza:
samsungunkon van, de 4!!!!! órát mos!! !!!
2013. nov. 27. 21:15
 8/19 anonim ***** válasza:
Beko mosogepem van. A baba program 2 ora 19 perc alatt mos, 30-90 fokig lehet allitani. Alig egy hetes a gep, a baba programot meg nem probaltam.
2013. nov. 27. 21:22
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Ó, bizony :)

Samsung mosógépem van, és már vártuk a lányunkat, amikor megvettük, kikötés volt, hogy legyen rajta.

Aztán amikor átnéztem a programokat kiderült mit is jelent konkrétan: előmosásos program, aminek időtartama 2 óra, 95 fokon!!!!!

Úgyhogy még életemben nem használtam, pedig már 2 éve megvan...

Max textilpelenkát lehetne benne mosni...

Én 40 fokon mosok minden babaruhát, utána vasalom, ennyi pont elég...

2013. nov. 28. 00:05
 10/19 anonim ***** válasza:

Két Electrolux gépem van.

Az újabbikon nagyon sokféle program van. A babaruhákra a kímélőt vagy a kézi mosás programot használom. (Amúgy van függöny, farmer, gyapjú, öko, pamut stb is rajta...kimondottan babaprogram nincs.)

A ruha szennyzettségétől függően ezeken belül még három fokozatot be lehet állítani,amolyan "fél programok". Ha kevés a ruha, ezeket használom. 40 percesek kb.

2013. nov. 28. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!