DM bababónusz program előjelentkezés?
Akik mostanság jelentkeztek a programba, azok mit kaptak a csomagba? Már ha egyáltalán csomagot kaptak?
Vagy milyen kuponok voltak benne?
Köszi :)
Kuponfüzet (babylove melltartóbetét, rágóka, pampers és babylove törlőkendő, tápszer, tejpépek, teák, babafürdető, popsikrémek, pelenkák, Tomi mosószer, mam cumi bébiétel és -15% kedvezmény) egy autós matrica, és 1 db pelenka.
kb. 1 hónapja váltottuk ki.
Én is kb 1 hónapja váltottam ki, SEMMI ilyen nem volt benne, cssak egy Sudocrem minta és a kuponfüzet, valamint egy matrica az autóba.
Ha teheted nagyobb DM-ben váltsd ki (belváros), ahol én váltottam ez elég kicsi...
Szerintem az 1. arra értette, hogy ezek vannak a kuponfüzetbe.
Egyébként 1 Pampers Premium Care pelenka minta, Sudocrem minta, kuponfüzet, és autós matrica volt benne júliusban.
Lehet, rosszul írtam, ezek a kuponok, amikre be lehet váltani. Amúgy nekem krém-minta sem volt benne :)
Bocs! 1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!