Barátnőm terhes (titkolt), gyermekét örökbe szeretné adni. Nincsenek összeházasodva, így a kórházban nem kérik az apa hozzájárulását, aki a terhesség tényéről nem tud. Kitől kérhetek segítséget neki, hogy ne hozzon rossz döntést?
Ó, te szegény! Igazán nem vagy könnyű helyzetben! Szerintem nagyon rendes tőled, hogy így segítesz rajta! A családi botrány kirobbantása tényleg meredeknek tűnik, de lehet, hogy az apa nem is annyira elutasító, mint amilyennek a barátnőd gondolja. Szerintem a barátnődet kellene rábeszélni, hogy keressen fel pszichológust, és talán meggondolja magát, és nem adja oda a babát.
Remélem megoldódik a helyzet! tarts ki mellette!!
Ne haragudj,nem támadásként írom amit írok,de nem tudom szó nélkül hagyni(inkább ezt tegye mint a kukába dobja szegény gyereket)
szoval:
miért nem védekeztek ha nem akart már gyereket?
ha terhes lett nem lett volna jobb elvetetni?(mivel van 2 gyereke tudnia kellett mik a tünetek,és időben elmehetett volna orvoshoz)
-mivel 2 gyereke van,nem hiszem el hogy nincs benne semmi anyai érzés és igy tultenné magát az örökbeadáson.
Meg aki látott terhes nőt nem hiszem hogy beveszi a vérömlenyes mesét.
Pszichológus segítsége kéne,de ehhez kell az ismerősöd is hogy úgy álljon a dolgokhoz,mert aki nem engedi annak nem lehet segíteni.
És ha továbbra is marad a depresszio azt a másik 2 gyerek is érezni fogja sajna,,tehát már csak miattuk is.
Szia!
Szerintem egy normális párkapcsolatban meg lehet beszálni az apával a dolgokat. Mivel ő a gyerek apja, neki is joga van tudni róla, és beleszólása is van, hogy mi legyen vele. Itt mégiscsak egy enber életéről, további sorsáról van szó! Végülis mitől fél? Attól, hogy állat módjára reagál a férfi? Megveri, elhaggya?
Mivel te vagy a bizalmasa, neked kell beszélned vele! Vedd rá hogy beszéljen a párjával, döntsenek közösen, és ha úgy akarják adják örökbe. Ne halogassa a vallomást, mert az ilyen "titkolózós" kismamáknál "szokott" megesni, hogy hamarabb indul meg a szülés, és ilyettében eldugja, megöli a picit! Az egyetlen járható út az őszinteség. Én a helyedben még azt is fontolóra venném, ha ő nem akarja bevallani a terhességét, akkor megtenném helyette! Ezzel valószínű ugrana a barátság, de egy kismanó sorsa talán jó irányba kerülne. Te ismered őket, a férfit is. Dönts hogy mi legyen! Azt is figyelembe kell venni, hogy egy terhes nő hormonális hatás alatt nehezebben tud reális döntéseket hozni. Szorong, és túlreagálhat sokmindent. Lehet hogy a pasi nem is akadna ki nagyon a baba miatt.
Remélem jó irányt vesz a sorsuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!