Kismamák, van kedvetek beszélgetni?
Privit is irhattok!
20 hetes kismama
Köszönjük jól vagyunk!
Nálam nem mozog sokat a baba, de az orvos szerint minden rendben:-) Nálatok tudni már a nemèt? Hol fogsz szülni? Mikorra vagy kiirva?
Hello, 37. hétben járunk kivannak a csontjaim....egész nap a hálószobát/gyerekszobát vakartam, pakoltam:-P Elég nehéznek érzem már magamat, hál istennek gyomorégés nincs:-)
Elvileg dec. 17re vagyok, kiírva, nagyon drukkolok, hogy karácsonyra már itthon legyünk! Nektek, gondolom még nem olyan nehéz magatokat cipelni:-))
Hú, ne is mondd térdig járok a babacuccokban...család, barátnők ontják magukból...
Most már csak az én cuccaimat kell beszerezni (eldobható bugyi és társaik:-), meg összerakni a kórházba, szeretném a héten megcsinálni, elvileg most már jöhet is akár a hölgy:-)
Nálunk is úgy volt a eredetileg a névválasztás, hogy ha lány akkor én döntök, ha fiú akkor meg apa....szerencsére én nyertem:-))
Hol fogsz szülni és mikor?
Én pesten lakom, a Dél Pesti kórházba megyünk majd, voltunk 1 hete szülőszoba látogatáson, "kivülről" nem rossz...meglátjuk majd belülről is...
Nektek vannak már babacuccok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!