Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamák, van kedvetek beszélg...

Kismamák, van kedvetek beszélgetni?

Figyelt kérdés

Privit is irhattok!

20 hetes kismama

2013. nov. 25. 20:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szia :) én pont ma vagyok 19hetes.Jól vagyunk.Múlthéten kezdett mocorogni a kicsinkonk,azóta minden nap add magáról életjelet úgyhogy tiszta boldog vagyok.Te kedves kérdező hogy vagy?
2013. nov. 25. 20:08
 2/15 A kérdező kommentje:

Köszönjük jól vagyunk!

Nálam nem mozog sokat a baba, de az orvos szerint minden rendben:-) Nálatok tudni már a nemèt? Hol fogsz szülni? Mikorra vagy kiirva?

2013. nov. 25. 20:25
 3/15 anonim ***** válasza:

Hello, 37. hétben járunk kivannak a csontjaim....egész nap a hálószobát/gyerekszobát vakartam, pakoltam:-P Elég nehéznek érzem már magamat, hál istennek gyomorégés nincs:-)

Elvileg dec. 17re vagyok, kiírva, nagyon drukkolok, hogy karácsonyra már itthon legyünk! Nektek, gondolom még nem olyan nehéz magatokat cipelni:-))

2013. nov. 25. 20:51
 4/15 A kérdező kommentje:
Én még könnyedén mozgok:-) Hogy fogják hivni a babát? Elsõ baba?
2013. nov. 25. 20:56
 5/15 anonim ***** válasza:
Első baba, Bianka Ágnes:-) Tied?
2013. nov. 25. 20:59
 6/15 A kérdező kommentje:
Nálunk is elsõ baba. Sajnos mèg nem tudjuk a nemèt, de szerdán megyünk uh-ra. Ha fiú a párom választ neki nevet, ha lány èn. Mindent megvetettek màr a babânak?
2013. nov. 25. 21:04
 7/15 anonim ***** válasza:

Hú, ne is mondd térdig járok a babacuccokban...család, barátnők ontják magukból...

Most már csak az én cuccaimat kell beszerezni (eldobható bugyi és társaik:-), meg összerakni a kórházba, szeretném a héten megcsinálni, elvileg most már jöhet is akár a hölgy:-)

Nálunk is úgy volt a eredetileg a névválasztás, hogy ha lány akkor én döntök, ha fiú akkor meg apa....szerencsére én nyertem:-))

Hol fogsz szülni és mikor?

2013. nov. 25. 21:10
 8/15 A kérdező kommentje:
Sátoraljaújhelyen fogok szülni elvileg április 7-én. Te hol fogsz szülni?
2013. nov. 25. 21:25
 9/15 anonim ***** válasza:

Én pesten lakom, a Dél Pesti kórházba megyünk majd, voltunk 1 hete szülőszoba látogatáson, "kivülről" nem rossz...meglátjuk majd belülről is...

Nektek vannak már babacuccok?

2013. nov. 25. 21:31
 10/15 A kérdező kommentje:
Mi mêg semmit sem vettünk, de pénteken megyünk vàsárolni. Semmit sem szeretnék az utolsó pillanatra hagyni.
2013. nov. 25. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!