Mi a véleményed arról, hogy Szekeres Nóra még nem adott nevet a 3 hetes gyerekének?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy törvényileg 30 napig kell nevet adni, de nem igaz, hogy a 9 hónap alatt nem volt rá idő...2013. nov. 25. 19:48
1/18 anonim válasza:
Azt nyilatkozta, azért nincs neve, mert a 3 meglevőből nem bírnak választani és valahogy a babához próbálják igazítani. Amúgy fura, de az ő dolguk...
2/18 anonim válasza:
Ez miért zavar téged? Neked semmi közöd az ö gyerekéhez!
3/18 anonim válasza:
Semmi!
Az ő dolga, a törvény lehetőséget ad rá, ő pedig él vele.
4/18 anonim válasza:
Furcsának furcsa főleg egy 3 gyerekes anyától de van ilyen.
5/18 A kérdező kommentje:
Azért véleményem lehet ugye? Már csak azért is mert ország világ elé tárta a dolgot...mellesleg közszereplő vagy mi a fene.
2013. nov. 25. 20:23
6/18 anonim válasza:
Biztosan furcsa, de ha belegondolok, hogy szerintem az eslő két hónapban nem tudtam a gyerekeimet a nevén szólítani, mindig csak baba vagy picim vagy ilyeneket mondtam, a neve még nem jött a számra, így nem is olyan furcsa.
7/18 A kérdező kommentje:
Kettes! Kicsit sem zavar! Nem az én gyerekem.
2013. nov. 25. 20:25
8/18 anonim válasza:
Szerintem is irtó fura, 30 nap alatt akarja kitalálni, hogy mi illik a gyerekre? Én még azt is el tudom képzelni, hogy már rég megvan a neve, anyakönyvezve, csak kell még a pénz a bulvárújságoktól, sokáig beszéljenek róla.
9/18 anonim válasza:
Fura...emlékszem,mikor én szültem eszembe sem jutott,hogy esetleg mondhatok olyat,hogy még nem tudom..:)
Nem tartom "gáznak" egyébként,jó lesz, mert igy van idő a baba egyéniségéhez igazítani a név kiválasztását!
10/18 anonim válasza:
Én sajnálom, hogy nem vártam pár napot, mert megbántam a gyerekem nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!