Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2 hete késik a menstruációm,...

2 hete késik a menstruációm, azóta végig barnázok egy kicsit. Tapasztalatok szerint baba vagy nem baba?

Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:
csinálj tesztet és akkor kiderül. itt biztosat senki nem fog tudni mondani. elvleg ha baba lenne nem lenne szabad nagyon barnázni ha meg valaki barnázik avgy vérzést gyógyszert kell rá kapnia mert azzal angyobb az esély a terhesség megmaradásának. Eddig miért nem teszteltél? Minél elöbb tezstelj mert ha terhes vagy és akarod ezta a babát akkor kell valamit tenni a barnázás miatt.
2013. nov. 24. 18:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha tesztelnél, egyértelműbb választ kapnál, mint itt a találgatásokból.

Természetesen lehet baba is, ezesetben ajánlatos tesztelni, és orvoshoz menni minél előbb, ha szeretnéd megtartani a babát.

Ha nem baba, és nem múlik a barnázás, szintén orvos. Nézesd meg magad.

2013. nov. 24. 18:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Én kb: 2hónapig barnáztam, nem kellett gyógyszert szednem. Lehet baba is, csinálj tesztet.

Erre a kérdésre nem lehet tapasztalatból válaszolni :)

2013. nov. 24. 18:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha amúgy szabályos a mensid és most 2 hetet késik akkor baba. Viszont ha baba és barnázol érdemes dokihoz menni, hogy megnézze minden rendben, ha szükséges gyógyszert ad. Ha amúgy is szabálytalan a mensid akkor nem biztos, hogy baba, viszont a barnázás miatt én elmennék dokihoz, mert utalhat hormon zavarra, amit jó ha kezelnek főleg ha babát szeretnél.
2013. nov. 24. 18:55
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem szokott késni, sőt inkább idő előtt szokott megjönni... Eddig a barnázás sem volt jellemző rám.

Tesztelni teszteltem másfél hete, akkor negatív volt, azóta nem mertem. Viszont akkor holnap veszek újra egy tesztet, hátha...

2013. nov. 24. 19:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de baba mellett barnázgatni nem normális dolog. Nekem missed ab lett a vége.

De a teszt mindenképpen szükséges.

2013. nov. 24. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!