Baba mellett otthonvégezhető kipróbált munkát keresek. Tapasztalatok?
Hogyan jút időd a baba mellett otthon dolgozni???Plussz főzés mosás takarítás?Nagyon ügyes lehetsz....
Szerintem hagyd a párodat dolgozni és te figyelj a babádra!Most van a legnagyobb szüksége rád.
Szia!
A könyveléshez ma már nagy tudásra, iskolai végzettségre és regisztrációra van szükség. Tehát azt biztosan nem tudnád csinálni. Ha tízujjal gépelsz akkor esetleg vállalhatnál otthon gépelést, szakdolgozatok gépelését, esetleg ha még nyelvet is tudsz akkor fordítást. Vagy valamiféle telefonos telemarketing szolgáltatást. Esetleg bedolgozhatnál gyöngyfűzést ha van kedved és türlemed. Hírtelen ennyi jutott eszembe. És nagyon szomorú hogy egy GYED-en, GYES-en lévő kismamának erre kell kényszerülnie.
Szia!
Nagyon nehéz lesz az biztos.
Nekem szerencsém volt, olyan munkahelyen dolgoztam, ahol megengedik, hogy itthonról bedolgozzak.
Hónap végén bérszámfejtek, most itt vannak az adóbevallások, levelezések, és rendesen a 8 órás béremet kapom, plusz GYED.
Remélem neked is sikerülni fog találni valamit.
Sok sikert kivánok.
Szia!
Én is már rengeteg otthon végezhető munkát kipróbáltam, de sajnos ezek nagy része átverés, és sokszor bele is esetm a csapdába. Most jelenleg cikkeket írok a google-nek, amit majd ők fizetnek ki. Azt tetszik benne, hogy nem kell regisztrációs díjat fizetni, nem kell semmit megvenned illetve árusítanod. Itt arra fizetnek pénzt, hogy cikkeket írsz. Minél több cikket írsz annál többet fognak fizetni és minél többen kattintanak a cikkedre annál nagyobb lesz a látogatottság és azután is pénzt kapsz. Vannak versenyek is rajta...amin külön pénzeket lehet nyerni. Én ezt kb négy napja csinálom, írtam már 7 cikket, jelenleg 25 Ft van a számlámon, de ez ne ijesszen meg, mert még csak most épül ki a rendszer...és ha minél többen fogják majd látogatni ezek a számok fel fognak ugrani.legalábbis az én belátásom szerint. Ha regisztrálsz akkor te is kapsz egy partnerlinket és ha megadod az ismerőseidnek és ők is regisztrálnak a neved alatt és írnak cikkeket utánuk is kapsz pénz. Szóval bele kell lendülni a szekérbe, nem lehet egyből több ezreket keresni. Ha gondolod nézd meg itt a linkem: van rajta egy könyv, amit ingyen letölthetsz, abban benne vanminden részletesen.
Ui: jelenleg a rendszert újjá építik, mert annyi felhasználó lépett be az utóbbi napokba, hogy nem bírta el a szerverük, az oldalon majd megtalálod a képzési anyagot is csak még azt is fejlesztik. De regisztrálni azt szerintem tudsz. Próbáld ki ha gondolod.
Üdv: tymy
Én is postaforgalmit végeztem:-)
És én sem találtam semmit, igaz nem is kerestem nagy gőzerővel, inkább agyalok, hogy mit lehetne. De minden befektetés, és manikűrös, fodrász, varrónő meg már van 20 a faluban, nem lenne nagy siekrem 21.nek...
Én azt mondom, csak MLM, de erre is "születni" kell..kinek pap, kinek papné...
Amúgy időm nekem sem sok van, nem tudom mit dolgoznék, bár mama segítene a babára vigyázni.
Ez a belinkelt cikkirasos oldal nagyon jo. De a penz???
Mennyit lehet kb. keresni vele egy honap alatt?
Eleg nehez, mert hogyan tudsz folyamatosan kitalalni temat hozza?
Kar, hogy ez a gyakorikerdesek nem fizet semmit, irtam mar parszor, mar lehetne egy kis bevetelem belole:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!