Baba mama ágyrol vélemények, tapasztalatok?
3-assal teljes mértékben egyet értek :)
Ilyet még konkrétan nem láttam, de a legtöbb babaágyat oda lehet tolni a szülői ágy mellé, és legalább az első évben az együtt alvást javasolnám. Az mindegy, hogy egy ágyban, ágyhoz tolt kiságyban, vagy csak egy szobában....
En a kulon szoba hive vagyok, bar ez nem volt kerdes...
Eg ysmerosomeknel van ilyen agy, de ott jovore isibe megy a gyerek, tehat lassan 6eves, es meg ottalszik, ejszaka kel meg mindig, es meg mindig cicizni akar, bem sikerul levalasztani majdnem 6 evesen.
Persze ez a masik veglet...
Szerintem a gyereknek meg kell szoknia az egyedulletet is. Ez nem azt jelenti, hogy elhanyagolom.
Amikor en gyerek voltam akkor 4 en aludtunk egy szobaban, amikor tesommal kulonkoltoztunk mar egeszen nagy volt, megis szorongasa volt pedig mi ketten egy szobaban maradtunk, mindig visszabujt hozzam. Szerintem ez ezert nem jo. Persze a babaagy a szuloi haloban dologgal semmi bajom...
Igazabol ezt mindenkinek sajat maganak kell eldonteni,de en azt mondom, hogy ezzel a kesobbbi dolgotokat nehezititek meg, de mindenkeppen jobb megoldas, mint az egy agyban alvas...
A legtöbb anya akivel beszéltem az első fél évet mindenképp egy szobában javasolja. az egy ágyban alvástol félnék nehogy ráfeküdjek, összenyomjam, baja legyen. nemrég találtam erre a baba mama ágy megoldásra és ez igy szimpatikusnak tűnik, véletlenül sem gurulhatok rá :) itt egy video az agyról, érdemes megnézni!
http://www.youtube.com/watch?v=K7D2BMXeOWQ
ha valaki esetleg ilyet használ, megköszönném ha leírná a tapasztalatait:)
1-ső vagyok. Igen a lányom 6 hetes és az 1-ső perctől fogva a saját ágyában a saját szobájában alszik. Nemtudom miért lepőtél meg ezen :) Sztem. ez így "egészséges".
Ha nagyon nyűgös és kell a cici egész éjjel akkor magamhoz veszem, de ez 2x fordult elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!