Gyönyörű, kedves videó.Számomra különösen hisz átéltem.
Koraszülött a kisfiam, bár nem született ilyen picin.
Mivel ahol szültem, nem volt koraszülött osztály, őt másik kórházba szállították, míg én altatásban voltam.Így nem is láthattam.Lélegeztető gépen volt.A férjemnek azt mondták nem biztos hogy túléli.
Amikor én 5 napos korában bementem hozzá, nekem nem mondták hogy életveszélyben van a fiam, csak azt hogy még 1 hónapot biztosan lélegeztetőn és infúzión kell tartani.
Másnap mentem be kisfiamhoz, és se lélegeztető, se infúzió. A doktornő azt mondta ilyet még nem látott, miután eljöttem nemsokkal később, beindult a fiam spontán légzése.
Etetni előtte is próbálták, de nem fogadta el sem a lefejt anyatejet, sem a tápszert, ezért kellet az infúzió.Aznap elfogadta a tejemet.
3 hetes korában haza hozhattam a kórházból.
nagyon megindító ez a videó,de a Te történeted is fantasztikus kedves 2.!!!Elképesztő hogy mennyire érzik az anyai közelséget a gyerekek!!És persze Istennek hála az életben maradásért!!
Mennyi idős a babád most?
Szeptemberben múlt 5 éves. Szépen utolérte magát.
A szomszéd kislány 1 hónappal idősebb a fiamnál, ő normál időben, normál súllyal született.Van róluk egy kép ahol a fiam 1 hónapos, a kislány 2.Egymás mellet fekszenek, és a fiam pont fele akkora a képen, mint a kislány.Most egy fejjel magasabb. :)
Nekem is nagyon tetszett a videó, az én kicsikém is koraszülött volt. A videó nézése alatt eszembe jutottak a régi emlékek, amikor először a kezembe vettem azt sosem felejtem el... csukva volt a szeme, és amikor megfogtam egyből kinyitotta a szemét, hosszasan megvizsgált, mint aki tudta hogy én vagyok az anyukája és most meg akar nézni milyen vagyok kívülről. Kb 2 percig csak néztük egymást...
Igaz ő nem volt extrém koraszülött, 35 hétre született, de ugyanilyen csövek lógtak a testén amíg nem tanult meg szopizni, és a lába ugyanígy világított, este olyan volt mint egy kis szentjánosbogár. :-)
3-as vagyok.
Olyan jó kedves 2.,hogy ilyen szépen behozta magát és már nincs semmi lemaradása!Minden egyes ilyen történet tényleg egy csoda:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!