Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rajtam kívül van valaki, aki...

Rajtam kívül van valaki, aki utál ott lakni ahol most? És emiatt feszült belülről és a gyerekein csattan sokszor?

Figyelt kérdés
Képtelen vagyok megszokni, az emberek elutasítóak, olyan zárt közösség. Szegény gyerekeim:( Lehet ők ezt nem így élik meg, hisz ide születtek, de úgy érzem, mintha az én fájdalmam az övéké is lenne :(
2013. nov. 22. 20:40
 1/8 MrPifta ***** válasza:
46%
ha utálsz ott lakni, akkor miért nem költözöl el? Az meg kizárólag a te hibád, hogy a te fájdalmadat rájuk hárítod
2013. nov. 22. 20:56
 2/8 anonim ***** válasza:

én megértelek, bár én korábban utáltam ott lakni, ahol lakok, végül felújítottuk, és nagyon megszerettem, a gyerek már az új külsejű lakásba született, szóval így nem tudok neked teljesen hasonló "sorstárs" lenni, de meg tudom érteni, hogy kiakadsz, mert rossz a hangulata a helynek. de nekem a falakon belül volt csak idegen, barátságtalan, kint nem.

ha te, úgy utálod a környéket, úgy, ahogy van, akkor lehet, messzebb kell tekintened. pl. nem csak a rosszat meglátni. aztán értem ezt úgy is, hogy 3 utcával arrébb megkeresni a jó embereket. megkeresni a sorstársakat, azokat, akik együtt éreznek.

nem lehet minden egybevéve rossz!

lehet, hogy te vagy depis inkább, próbálj másképp tekinteni a környezetedre, olyan "minden rosszban van valami jó is" közhellyel :)

a gyerekeknek tényleg fájdalom a te fájdalmad, de azért mert szeretnek, és nem akarják, hogy neked fájjon, meg azért is, mert lehet, tök jól éreznék magukat, de a hangulatod, a kisugárzásod rányomja a bélyegét a napjaikra!

2013. nov. 22. 21:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!!!

"De jo tudni", hogy nem csak en vagyok így ezzel... A lakás ahol lakunk GYULOLOM! Feszült vagyok ahogy belépek, es nagyon türelmetlen.

Alug várom, hogy elkoltozzunk.. !!

A kislanyommal inkább anyunal vagyunk, mert ahogy "haza" erek azonnal depressziós leszek. Sokat sírok otthon... Ami nehezíti ezt, hogy a kislanyomon (7 hetes) es a kutyámon kívül tok üres a ház. A párom reggel fel 10kor megy dolgozni és este 23:45re ér haza.... Nem tudok lemenni sétálni, mert a bérház 2.emeleten lakunk ahol nincs lift es nem tudom a babakocsit cipelni. Nagyon utálom...

2013. nov. 22. 22:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meglátni a jó dolgokat, a gyerekeid érdekében. Ha nekik ott jó, fogadd el, vagy költözzetek el ha megoldható. 3éve lakunk itt, ahol most, de még mindig nem szeretek itt élni, főleg eleinte, meg amig nem volt munkája a páromnak se, abba kapaszkodtam hogy ha továbbra se talál, megyünk vissza lakni az előző lakhelyünkre, de mostmár el kell hogy fogadjam, itt maradunk. Eleinte egyenesen utáltam itt lakni, most se szeretek de beletörődtem, de azért még reménykedek hogy visszaköltözünk a régi lakhelyünkre. Próbálj meg ismerkedni más anyukákkal, ha nem is a lakhelyeden a környező településen valahol, játszóház, játszótér, könyvtár...
2013. nov. 23. 09:20
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Segített kicsit. Igazatok van, lehet, hogy nem látom a jó dolgokat. Történt itt egy dolog, ami nagyon kikészített, és szerintem még mindig annak a hatása alatt vagyok. Előtte nem voltam ilyen "depis". Igyekszek kapaszkodni a jó-ba. Megpróbálom.

Nagyon szívesen költöznék, ha lehetne. De nem lehet. Hiteles a ház, páromnak itt a munkája. Mi itt ragadtunk egy jó ideig az biztos. De igyekszem megfogadni a tanácsotokat.

2013. nov. 23. 09:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem kellene esetleg elköltöznötök onnan?
2013. nov. 23. 10:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nem tudtok, akkor legalább a lakást próbáld belülről hangulatossá tenni. Ez lesz a te búvóhelyed a hülyék elől.
2013. nov. 23. 10:27
 8/8 A kérdező kommentje:
A lakás az nagyon otthonos, nem a házzal vagy az udvarral van a gond. Hanem a környezettel (vagy velem). A lelkiállapotomat ez teszi gallyra. Idebent szeretek lenni.Tényleg változtatnom kell a nézőpontomon.Hátha sikerül.
2013. nov. 23. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!