Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért KELL odaadnom, amit mi...

Miért KELL odaadnom, amit mi megvettünk pénzért csak mert kinőttük őket vagy mert a gyereknek már nincs rá szükség?

Figyelt kérdés
Sógoroméknál most született a 3-dik baba. Elég szegényen élnek. Anyósom szó szerint osztja, hogy miket adjunk oda, mert nekünk már nem kell, nekik meg nagy szükségük van rá, mert szegények. Ez őrület! Mi minden fillérért keményen megdolgoztunk, minden ami van agyereknek, ebből a pénzből vettük meg. Egyszerűen nem értem, miért KELL odaadni, csak mert neki nem sikk elmenni dolgozni, inkább csak szül és szül. Már itt is (kis község) mondogatják nekem, milyen jó, hogy mi majd tudunk adni sokmindent!!!Agyam eldobom. Nem áll szándékomban odaadni a dolgokat. Van egy ismerősöm, nagyon beteg a kislánya, már a házukat is eladták. 2 évvel fiatalabb a mienknél (1 éves). Önhibájukon kívül kerültek ilyen kilátástalan helyzetbe. Őszintén megmondom eddig is sokmindent adtunk neki, ezek után is őket részesítem előnyben, nem a sógoromékat. Anyósom amikor mondta, hogy a babakocsit már odaadtam akkora grimaszt vágott és mondta , hogy szép dolog nem a családot segítem! Hát komolyan mondom nem hiszem el. Vagy tényleg velem van a baj?
2013. nov. 21. 19:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sem adtam oda!Mondjuk mi terveztünk tesót...de ha nem terveztük volna akkor sem adnám. Hozzám is jött a rokonságból agy kismama(megjegyzem nem igazán kedveljük egymást,és mindig akkor jön ha kell valami)és azt mondta,hogy náluk az a szokás,hogy odaadják a kinőtt ruhákat a várandós kismamáknak.Célozva ezzel arra hogy adjam oda,hát én meg mondtam,hogy nekünk ha egyszer lesz kistestvér,akkor még mindenre szükség lesz.
2013. nov. 22. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!