Hogy szólítjátok egymást a párotokkal mióta szülők lettetek?
nem helyes??meg megzavarja a gyereket?érdekes...írtam már az előző oldalon, mi 5en nőttünk fel úgy, hogy szüleim még mindig apázzák-anyázzák egymást, pedig öcsém már 11 éves.
Nem fura, nincs belőle semmi hátrányunk.
Nekem inkább az a furcsa, mikor a gyerek a szüleit a saját nevén szólítja, mivel ezt hallja, mikor a szülők egymással beszélgetnek!
Amúgy attól még hogy szüleim így nevezik egymást, megmaradtak nőnek és férfinek...ez szerintem megint egy mai baromság, hogy "nem tesz jót"
Mi egymás becenevén szólítjuk egymást, de ha a babánknak mondunk valamit, akkor pl nézd mit csinál apa, anya...
Ha csak úgy szólok a férjemnek, valahogy eszembe se jut, hogy apának szólítsam. Majdnem 1 éves a babám, de még nem is jutott el teljesen a tudatomig, hogy anya vagyok :) :)
az szerintem is teljesen ok, ha a gyerek előtt apázzák-anyázzák egymást a szülők, nem hiszem, hogy más körülmények között is így szólítanám-e a párom. Amúgy ő nekem Maci, és meg neki Baba, Babuci vagy mi szösz szoktam még lenni.
Szerintem az a gáz, és ezt már megfigyeltem, hogy ott fordul elő, ahol a nő idősebb, hogy a pasas mamizza a feleségét, az meg visszafiamozza.
Még nem született meg a babánk, de sokszor hívjuk egymást apának és anyának. Elvégre azzá válik az ember, ha gyereke lesz. A mi szüleink pedig anyából mamává, stb. Én így látom.
28 hetes
Ő emgem: Husi, Szerelmem, Kicsim, Drágám, idegeneknek ha beszél rólam "az asszony", ismerősöknek keresztnevem
Én őt: Szerelmem, Drágám, Életem, Édesem, Macifül, Manó, Baba stb-stb... De nekem tetszik az apuci. És majd nem babázom ha kibújik A Baba. :D Az apuci is ilyen, attól, ha így becézem majd, nem csak azért, mert ő édesapa lett, hanem mert ez aranyos. Babának se azért hívom, mert egy baba. Manónak meg pláne :D De az apucit most hallottam egy filmben és nagyon megtetszett. Persze a hangsúly is számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!