Megteheti ezt a védőnő? Van erre szabályzat?
miènk nem is telefonàl, pesten mindig szòlt a vèdőnő.
miènk ma szìvott, az utca vègèn talàlkoztunk, de majd jön valamikor azt mondta.Engem nem zavar ő fut felesleges köröket...
én lemondtam a védőnői szolgáltatásról.engem kimondottan zavarna,ha előzetes bejelentés nálkül jönne.Még a szüleim sem jönnek úgy,hogy ne szólnának előtte.az meg akkor is látszik egy családon,hogy milyen,ha előzetes megbeszélés után megy a védőnő.Pl gyerek nincs ellátva,kosz van,anya iszik stb
nálunk az esetek többségében rend van,de én nem örülnék,ha pont akkor jönne,amkor a fiam pont kirámolta a bugyis és zoknis fiókomat,és tornyot csinált a dvd-kből
Védőnő vagyok:
Csak bejelentés nélkül megyek. Max annyi a bejelentkezés, h jövő héten megyek, vagy 10perc múlva ott vagyok.
Ha anyuka éppen azt mondja, h nem ér rá, mert megy vhova, vagy vendéget vár, akkor közlöm, h 2 percet rabolnék az idejéből, elmondom, h mikor jöjjön tanácsadásra és ott megbeszélünk mindent.
A munkáltatóm nem ad szolgálati telefont, sajátról pedig nem fogok minden 'anyukámat' felhívni..
Nem volt még gond abból, h váratlanul megyek, sőt, örömmel fogadnak. Kávéval pedig nem kell készülni, soha, sehol nem fogadtam még el. Nem kávézni, és nem barátnőzni megyek, és nem pletykálkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!