Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megteheti ezt a védőnő? Van...

Megteheti ezt a védőnő? Van erre szabályzat?

Figyelt kérdés
Védőnőnk úgy jár látogatni hogy gondol egyet,felhív h itthon vagyunk-e és közli h akkor 3perc múlva csönget a kapun,engedjem majd be.Már fel sem veszem ha hív,ő a 3.védőnőnk költözések miatt de a másik kettővel egyeztettünk elöjre,3-4héttel is,nem rontottak ránk a lakásban... Vagy én vagyok rugalmatlan?
2013. nov. 19. 10:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A mién soha nem jött így! Előtte már napokkal felhívott!
2013. nov. 19. 13:20
 12/16 anonim ***** válasza:
69%

miènk nem is telefonàl, pesten mindig szòlt a vèdőnő.

miènk ma szìvott, az utca vègèn talàlkoztunk, de majd jön valamikor azt mondta.Engem nem zavar ő fut felesleges köröket...

2013. nov. 19. 15:54
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
12# egyèbkènt az itteni vèdőnő azt mondta neki nincs rendszer abban ahogy jön, pedig de . kedden ès csütörtökön jön, nàlunk mindig csak kedden volt mèg 10-11 közott èr ide, talàld meg a rendszert tuti van a làtogatàsokban...
2013. nov. 19. 15:58
 14/16 anonim ***** válasza:
77%
csak akkor teheti meg,ha hagyod.Én biztos elküldeném a francba ha ezt csinálná.
2013. nov. 19. 23:39
 15/16 anonim ***** válasza:
55%

én lemondtam a védőnői szolgáltatásról.engem kimondottan zavarna,ha előzetes bejelentés nálkül jönne.Még a szüleim sem jönnek úgy,hogy ne szólnának előtte.az meg akkor is látszik egy családon,hogy milyen,ha előzetes megbeszélés után megy a védőnő.Pl gyerek nincs ellátva,kosz van,anya iszik stb

nálunk az esetek többségében rend van,de én nem örülnék,ha pont akkor jönne,amkor a fiam pont kirámolta a bugyis és zoknis fiókomat,és tornyot csinált a dvd-kből

2013. nov. 20. 18:20
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Védőnő vagyok:

Csak bejelentés nélkül megyek. Max annyi a bejelentkezés, h jövő héten megyek, vagy 10perc múlva ott vagyok.

Ha anyuka éppen azt mondja, h nem ér rá, mert megy vhova, vagy vendéget vár, akkor közlöm, h 2 percet rabolnék az idejéből, elmondom, h mikor jöjjön tanácsadásra és ott megbeszélünk mindent.

A munkáltatóm nem ad szolgálati telefont, sajátról pedig nem fogok minden 'anyukámat' felhívni..

Nem volt még gond abból, h váratlanul megyek, sőt, örömmel fogadnak. Kávéval pedig nem kell készülni, soha, sehol nem fogadtam még el. Nem kávézni, és nem barátnőzni megyek, és nem pletykálkodni.

2013. nov. 20. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!