Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Máshol is van tömeges vírusfer...

Máshol is van tömeges vírusfertőzés?

Figyelt kérdés
Nálunk a sulisok közel fele beteg. A védőnő meg megnyugtat, hogy nincs a faluba influenza, hanem valami vírus terjeng. A betegség jellemzői: magas láz, köhögés, orrfolyás, fejfájás, hasmenés, hányiger, hányás.
2009. nov. 18. 21:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én miota ez a "hiszti " van én egyetlen beteg emberrel sem talákoztam még .Szerencsére :-)
2009. nov. 21. 00:08
 12/13 anonim ***** válasza:

A lányom januárban lesz 2 éves. Nem a H1N1 vírust kapta el, hanem egy ritka vírusfertőzést, ami főként a tinédzser osztályt érinti. Elég korán serdül a lányom :-D

Egyébként nekünk azt mondták a kórházban, hogy nem mindenkinél tesztelik H1N1 vírust. Csupán akkor tesztelnek ha egy adott helyen ugrásszerűen megnő a megbetegedések száma és akkor sem mindenkit hanem csak kiválasztanak pár embert és azokat tesztelik.

A főorvos azt mondta, hogy ha valamilyen tünet jelentkezik a gyereken és elvisszük az orvoshoz (vagyis nem kezdjük el otthon kúrálgatni) akkor nem lesz semmi baj hisz a H1N1 maga nem halálos csak a szövődményei, amit persze egy gondos szülő elkerülhet ha időben orvoshoz viszi a gyereket.

Kórházban lévő anyuka voltam.

2009. nov. 21. 15:10
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Szerencsére mi nem vagyunk betegek, csak szemet szúrt, hogy ennyi hiányzó nem szokott lenni. A sulisok fele, az ovisok 2/3-a beteg. Én sok helyen olvastam, hogy az új influenza abban különbözik a szezonálishtól, hogy nem izületi fájdalmakat okoz, hanem gyomorpanaszokat.
2009. nov. 21. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!