Máshol is van tömeges vírusfertőzés?
Figyelt kérdés
Nálunk a sulisok közel fele beteg. A védőnő meg megnyugtat, hogy nincs a faluba influenza, hanem valami vírus terjeng. A betegség jellemzői: magas láz, köhögés, orrfolyás, fejfájás, hasmenés, hányiger, hányás.2009. nov. 18. 21:25
1/13 anonim válasza:
Én még csak a hírekben találkoztam a tömeges vírusfertőzéssel, a való életben nem.
3/13 A kérdező kommentje:
Szákszend egy kis falu kom-esztergom megyébe. Az a furi, hogy állítólag ez nem influenza, csak ugyanazok a tünetei.
Érdekes.
2009. nov. 19. 10:37
4/13 anonim válasza:
A lányommal 1 hete jöttünk haza a kórházból, ahol vírusfertőzés miatt voltunk bent. a lányomnak azon kívül hogy 40 fokos láza volt és levert semmi más tünete nem volt. Vénásan kapta a gyógyszereket. Viszont még én sem kaptam el tőle (hála az égnek) pedig a nap 24 órájában eggyütt voltunk, puszilgattam dajkálgattam sőt még volt hogy ott aludt mellettem az ágyban.
5/13 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, mennyi idős a lányod? És az új vírust kapta el?
6/13 anonim válasza:
Hát én is csak még a hírekből hallottam pedig itt állítólag már járvány van. Szerintem minden éven van ennyi beteg ilyen időszakban csak akkor nem az új infulenza volt és nem kapták fel ennyire.
7/13 anonim válasza:
Szia! Én Tokodaltárói vagyok. Nálunk is rengeteg a beteg. Csak mások a tünetek, nálunk egyáltalán nem jár lázzal, és minden tünet egy napig tart aztán mintha elvágták volna. Torokfájás, égető érzés az orrban, orrfolyás, orrdugulás, köhögés.
Bár a fiamnál azt mondta kedden a doktornő, hogy nem piros a torka, lehet, hogy egy másik fajtát kapott el.
8/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok, az lemaradt, hogy nekünk is azt mondta a doktornő, hogy ez nem influenza, csak nátha. Bennem már az is felmerült, hogy a lábatlani iskolában is csak ez volt, és nem h1n1. Nem ?
9/13 anonim válasza:
Nálunk még a kanyarban sincs a járvány.Az oviban szinte senki sem beteg,az iskolában sem.Az orvosnál sem tolong a sok influenzás...
10/13 anonim válasza:
Én kiskőrösi vagyok, itt nálunk sincs semmi, de a megyéből se hallottam komolyabb megbetegedésekről... Néhány napja voltam a dokinál a kislányommal, azt mondta, nem feltétlenül fontos neki az oltás, főleg, hogy még szopik. Mondjuk, a tünetek alapján inkább valami más vírus lehet, az influenzával nem szokott hasmenés lenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!