Dr. Dúcz René magánrendelésére be kell jelentkezni?
Nem szükséges bejelentkezni, de ha teheted, akkor érdemes, mivel általában hihetetlen sokan vannak nála, főleg a Liezen-Mayer utcai rendelésén, csütörtök délután (16.00-18.00). Rendel még Ménfőcsanakon, a Hegyalja úti rendelőben is, ott annyira nem vészes a helyzet, de bejelentkezés nélkül oda is csak akkor érdemes menni, ha nem sietsz. A rendelési idő itt kedd 16.00-18.00. Időpontot is rendelési időben kérhetsz, a Liezen-Mayer utcai rendelési idejében a 96/418-033-mas, csanaki rendelési idejében a 96/556-184-esen éred el. Érdemes óra végén hívni, mert egész órakor általában beteget vált, így talán nem kell sokszor próbálkozni. Remélem, mindegyik telefonszám érvényes, tavaly még az volt.
Most a terhesgondozás díját nem tudom, 4 éve szültem, de szerintem most is a magánrendelésén fizetendő általános vizsgálati díj érvényes, ha jól emlékszem, tavaly 8000 volt alkalmanként, az idén még nem voltam:(
Én mindkét gyerekemet nála szültem, mindkétszer császárral. Korábbi kommentemben már írtam, hogy ha még tízszer szülnék (már nem fogok), akkor is hozzá mennék:) Angol úriember-típus, finom angol humorral, ami nekem nagyon szimpatikus. Ami viszont fontosabb, hogy az egész lénye valami végtelen harmóniát és nyugalmat áraszt, mindkét szülésem előtt akkor nyugodtam meg, amikor őt megláttam, valahogy az volt az érzésem, hogy na, jó, akkor mi most már itt meghalni nem fogunk:) Ráadásnak: nem pénzéhes, nem nyomulós, de odafigyelő és lelkiismeretes, rád bízza a döntést, amikor és amiben lehet, és nem fél dönteni, amikor neki kell döntenie. Megoldott a helyettesítése, ha ő épp elutazik vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!