Ha szeretnék jelentkezni bölcsődébe (állami), akkor
milyen papírok kellenek majd vajon? Már ekkor, pár hét
múlva kell vagy csak amikor ősszel megyünk beiratkozni?
Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 08:35
1/7 anonim válasza:
Tavasszal, jelentkezèskor kell, gyerek születèsi anyakönyvi kivonat, mindkèt szülő munkàltatòija. Nàlunk ìgy van, ha nem viszel be munkàltatòit, a beiratkozàs utàn max 1-2 hèten belül, akkor tutik, hogy nem veszik fel.
2013. febr. 13. 08:42
2/7 anonim válasza:
Nálunk így volt (de minden bölcsi más, tehát érdemes rákérdezni ott):
Áprilisban volt beíratás, ekkor semmi nem kellett hozzá, csak a gyermek adatai.
Júliusban kaptunk levelet, hogy felvették.
Szeptemberben kezdte a bölcsit, és a kezdés után 2 hónapom volt bemutatni a munkáltatói igazolást, ami 30 napnál nem régebbi.
2013. febr. 13. 08:43
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Egy ilyen munkáltatóinak mit kell tartalmaznia? Azt, hogy munkaviszonyban állok vagy szabin vagyok vagy azt, hogy dolgozom mindennap bent vagyok?
2013. febr. 13. 08:49
4/7 anonim válasza:
munkáltatoit,nyomtatványt a bölcsi adta és a munkahely töltöte ki, az van ráirva hogy hány órátol-hány óráig tart a munkaidöd illetve mit dolgozol,dátum és pecsét.
2013. febr. 13. 09:10
5/7 anonim válasza:
pont ugy van ahogy a 2 válaszolo írta.
2013. febr. 13. 09:11
6/7 anonim válasza:
Mindenképpen telefonon érdeklődj mert Budapesten van olyan bölcsőde ahol a szülők keresete alapján számolják ki a gondozási díjat és akkor kereseti kimutatást is be kell nyújtani, van olyan bölcsi ahol fix a gondozási díj és van olyan kerület ahol nincs is. Persze ha nem a fővárosban laksz akkor is érdemes utána érdeklődni mert az önkormányzatok eltérően rendelkeztek a gondozásról.
2013. febr. 13. 10:30
7/7 anonim válasza:
1. vagyok, nálunk nem adtak munkáltatói igazoláshoz nyomtatványt, a cég állított ki egy papírt, hogy alkalmazásukban állok x év y napjától és azóta a munkaviszonyom folyamatos. A jelentkezés idején még gyeden voltam, ezért beleírták azt is, hogy a gyed lejárta után várnak vissza.
Férjemnél ugyanígy egy papír, hogy mióta dolgozik ott, és a munkaviszonya jelenleg is fennáll. Nálunk keresetigazolást nem kértek, de általában munkáltatók szokták tudni, hogy mit írjanak egy munkáltatói igazolásba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!