Egy éves kislányok milyen súlyúak, milyen magasak?
Figyelt kérdés
Nagy csomag ruhát tudnék rendkívül olcsón beszerezni,de a picur most még csak 5 hós, 6,5 kiló, jelenleg 68-74 rucikat hord. Nem tudom nyárára milyen mérettel számoljak. :-/
Előre is köszönöm a segítséget!
2013. nov. 18. 12:38
1/5 anonim válasza:
8.240 gr és 75 cm volt 1 évesen a lányunk. Akkor kezdtük a 80-as méretet, de a 74-esek nagy része még jó volt rá. Szerintem képtelenség megtippelni, hogy egy most 5 hónapos baba mekkora ruhát fog 1 évesen hordani. (Egyébként a mi lányunk is kb. 6,5 kiló volt 5 hónaposan.)
3/5 anonim válasza:
Az én kislányom 72 cm és 8,5 kg, de ő nagyon kis filigrán alkat. Általában 80-86-osakat hordanak 1 éves lányok.
4/5 anonim válasza:
80-86os méretet hord 10kg és 74cm van olyan amiből a 92es is jó!
5/5 anonim válasza:
Nagyon változó.
A nagyobbik lányom ennyi idősen 6900g volt, és 65cm, 1 évesen 10 kiló, és 76 cm. 80- 86-os ruhákat hordott, mert erős testalkatú.
A kisebbik 5 hónaposan 6090g, és 67 cm. 1 évesen: 8060g, és 75 cm. Rá a 74-es és a 80-as (nadrág) méret volt jó, mert nagyon vékony volt, és a lábai nagyon hosszúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!