Mit szólnátok, mit csinálnátok, ha kisgyerekek mellett a férjetek heti 3-4 nap késő este vagy hajnalban járna haza?
A volt férjem a kapcsolatunk végén csinálta ezt, egyszerűen már nem volt kedve hazajönni hozzám. Néha egészes spiccesen jött haza. A válásunk után pár évre rá megkérdeztem, mit csinált ilyenkor, azt mondta nem csajozott csak nem akart már hazajönni hozzám.
Azóta már sok év eltelt, most van egy babám a mostani férjemmel, igaz vannak viták de nem jár el. Elmegy sportolni, barátokkal néha, de mindig mindent előre megmond és szól ha késik. És még a legnagyobb vitát is úgy zárjuk le hogy mennyire szeretjük egymást.
Szóval szerintem sem normális, mindenképpen meg kell beszélnetek és változtatni rajta. Nálunk az hozott nagy változást, hogy a babánkat párszor a páromra hagytam több órára, és hát elismerte milyen kemény is babázni és DOLGOZNI SOKKAL KÖNNYEBB. Esetleg ti is kipróbálhatnátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!