Mit szólnátok, mit csinálnátok, ha kisgyerekek mellett a férjetek heti 3-4 nap késő este vagy hajnalban járna haza?
Abban az esetben ha nem dolgozik, biztosan szólnék hogy azért vehetné ritkábbra a csavargást, hisz Te mikor engedheted meg magadnak hogy a gyereket valakire rábízd és elmenj valahová? akár szó nélkül? neki ez hogy esne?
Főleg meg ha nem mondja meg hová megy és kivel..így könnyű apának lenni!
Az én párom reggel 7 től este 4 ig 1 órára jön haza míg eszik, majd 4 után jön a családjához.Neki ez a természetes.
Hirtelen azt hittem, hogy én írtam ki a kérdést, de nem. az én férjem ugyanezt csinálja, csak én még gyeden vagyok és 3 pici gyerekünk van.
ő nem volt ilyen régen, csak a 3. születése óta.
de mint kiderül kefélni jár el. mikor kivel, mindig mással :(
én hiába kezdeményezek, elutasít, nem tart vonzónak, pedig normális alakom van, és lebukott, nem is egyszer és mindig más nővel.
szóval biztos vagyok, hogy a te férjed sem csak pusztán haverozik sajnos.
valami gond mégiscsak van a házasságotokkal...
az az igazság, hogy nagy ívben tojik a fejetekre...
Ez a gond nem most kezdődött.
Most nagyképűen azt mondom, hogy az én házasságom nem fog idáig jutni, mondjuk ezt nem tudhatom, de annyi biztos, hogy előbb észre fogom venni, ha gond van.
De ha van is hasonló, én megpróbálnám visszahódítani a férjem, mivel szeretem. És nem a gyerekek miatt, mert a gyerekek miatt fenntartani egy házasságot lehetetlen.
Vagy a kapcsolatért magáért, vagy másért nem.
nézd meg a Fireproof nevű filmet. Ilyesmivel próbálkozhatsz, ha fontos Neked a férjed.
Mert jelenleg úgy tűnik, hogy csak Te szeretnél változtatni. Őt megváltoztatni meg csak ilyen módon tudod.
Ehhez sok erő és kitartás kell, meg hit.
A másik lehetőség, hogy kilépsz az egészből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!