Kisgyerekek mellett az anyuka milyen viselkedésénél jogos, hogy az apuka nem jár haza időben, hanem a szabadidejét a barátaival tölti?
Figyelt kérdés
2013. nov. 16. 16:47
1/5 anonim válasza:
Szerintem semmilyen. Legalább a gyerekre legyen tekintettel. Vegye ki a részét a gyereknevelésből, gondozásból. Talán az anyuka viselkedése is megváltozna.
2/5 anonim válasza:
Én olyan esetben tudom elképzelni, ahol az apa semmit sem csinálhat a gyerekkel mert anya jobban tudja. Lényegében csak azért van, hogy leadja a fizetését a férfi. Na akkor számomra teljesen jogos lenne.
3/5 anonim válasza:
Szerintem semmilyen viselkedésnél nem jogos, mert az esetleges problémákat nem így kell kezelni. Meg kell beszélni és megoldani, ha meg nem megy akkor békében különválni.
4/5 anonim válasza:
csak akkor, ha ezt az anyuka kifejezetten kéri tőle :) micsoda hüle' kérdés, már hogy lenne jogos? milyen alapon hagyja cserben az anyát és a gyerekét a drágalátos apuka?! kedves anyukának szóvá kell ezt tenni, igenis kell az apa otthon, ha nem akar a gyerekekkel foglalkozni, legalább a házimunkában segítsen. (gondolom van dolog bőven, és bejárónő, bébiszitter meg nincs... elkél a segítség)
ja, amúgy ha valaki így áll a dolgokhoz, az hosszú távon nem működik, ebből válás lesz - hacsak APUKA nem kap észhez, hogy neki már nem bulizás és nem csavargás a dolga, mert könnyen egyedül öregedhet meg...
5/5 anonim válasza:
A gyerekeknek kell az apjuk, akármilyen anyjuk is van. Ha apuka nem akar otthon lenni, inkább kocsmázik, és ezt anyuka viselkedésével próbálja indokolni, akkor egy alkalmatlan, kifogáskereső, elcseszett ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!