Anyukák, ti milyen gyakran beszéltek a saját édesanyátokkal?
Minket sajnos 200 km választ el. Naponta Beszélünk telefonon, elég hosszasan. :)
Kéthetente pedig hazamegyünk hétvégére (anyósék szintén ott laknak). Igaz most rég voltunk otthon, mert október közepére vártuk második gyerekünket, és az utolsó hetekben már nem mertem messzire menni, mivel a fiam 35 hétre született. Hugi most vasárnap lesz egy hónapos, december elején megyünk majd haza a nagyikhoz.
Ja és tanácsot akkor kapok anyukámtól, ha kérek :)
Nem szokott csak úgy "bele szólni", de természetesen ha kérdésem van, szívesen segít!
Nagyon jó a kapcsoltunk,ő nem csak az anyukám,de a barátnőm is.Naponta 3x beszélünk telefonon.Heti 2x jön unokázni.
Nem szól bele abba,hogy nevelem a lányomat,de tanácsokkal el szokott látni,aminek örülök,hisz első baba révén sok mindent nem tudok még. :)
Anyukám az,aki nem szól bele a gyermeknevelésbe,ha kérem sem! És jól belegondolva jól teszi,így a saját fejem után megyek,ha "el lesznek rontva" a gyerekek,akkor tudom majd,hogy az "én saram" :-) - eddig úgy tűnik,hogy jól csinálom amit csinálok,de soká lesznek még kamaszok :-)
A hétvégi telefonok alkalmával nagyon sok mindenről szó esik :-)
Messze lakunk,telefonon tartjuk a kapcsot,heti váltásban hívjuk egymást,csak nagyon ritkán találkozunk,Ők évente 1x jönnek,mi pedig minimum 1x megyünk egy évben,de volt hogy minden évszakban elmentünk egyszer... mikor hogy tudunk elindulni.
Naponta többször.a legjobb baràtnőm, mindenbe beleszòl, de tudja a fele lepereg ròlam...:-)
viszont feltètel nèlkül szàmìtunk egymàsra, ès imàdja a lànyom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!