Miért kell rossz időben is kimenni a babákkal?
Én bármilyen rossz idő van is kimegyek napi 2-3 alkalommal a lányommal mivel a kutyát le kell vinni.
Ha nagyon szakad az eső, vagy heves szélvihar van, akkor csak 10-15 perc/alkalom.
nem kell. akár be is zárkózhatsz húsvétig ;)
bár szerintem az egészség része, hogy minden nap sétáljunk a friss levegőn legalább fél órát. enyém már 4 éves, 2 kezem meg tudom számolni hányszor nem mozdultunk ki.
mondjuk enyém igényli is, na meg a boltból sem jön haza az étel és én szeretek minden nap friss pékárút és tejet hozni, ezzel legalább megvan a minimum séta :)
Szerintem elsősorban arról van szó, hogy sok anyuka nem tud magával mit kezdeni, és megy amerre lát azzal a felkiáltással, hogy kell a levegő a babának.
Az én gyerekem már nem annyira baba (20 hónapos), de amikor nagyon hideg van, esik, vagy nagyon fúj a szél, akkor ha nem muszáj, nem megyünk ki, kisbaba korában meg pláne nem vittem ki ilyenkor. Nem arról van szó, hogy egész télen a 4 fal között ülünk, csak olyankor, amikor rossz idő van. Nem vettem észre, hogy annyira rossz hatással lenne a fiamra, hogy időnként kimarad a napi séta, olyankor sem őrül meg, és szinte soha nem beteg. Viszont ha kivisszük rossz időben, akkor nyafizik, hogy fázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!