Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kell rossz időben is...

Miért kell rossz időben is kimenni a babákkal?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert tényleg nem értem. Ha egész nap erős szél van, esetleg az eső is esik (mint ma), miért vinném ki a fiamat? Szerintem felesleges. Játszani nem tud semmit ilyen időben, sétálni meg nekem sincs kedvem esőben, szélben. Ilyenkor mi maradunk a meleg szobában.
2013. nov. 13. 13:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%
En ma setaltam 45percet 2,5 hetesemmel, nalunk akkor se nem esett, se nem fujt. Muszaj szoktatnom, nem tolthatjuk majd az egesz telet a lakasban. Ket het mulva meg mar havazik, szoval akkor meg inkabb most kezdjuk a setakat, mint akkor...
2013. nov. 13. 14:05
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én bármilyen rossz idő van is kimegyek napi 2-3 alkalommal a lányommal mivel a kutyát le kell vinni.

Ha nagyon szakad az eső, vagy heves szélvihar van, akkor csak 10-15 perc/alkalom.

2013. nov. 13. 14:07
 13/14 anonim ***** válasza:
84%

nem kell. akár be is zárkózhatsz húsvétig ;)

bár szerintem az egészség része, hogy minden nap sétáljunk a friss levegőn legalább fél órát. enyém már 4 éves, 2 kezem meg tudom számolni hányszor nem mozdultunk ki.

mondjuk enyém igényli is, na meg a boltból sem jön haza az étel és én szeretek minden nap friss pékárút és tejet hozni, ezzel legalább megvan a minimum séta :)

2013. nov. 13. 14:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem elsősorban arról van szó, hogy sok anyuka nem tud magával mit kezdeni, és megy amerre lát azzal a felkiáltással, hogy kell a levegő a babának.

Az én gyerekem már nem annyira baba (20 hónapos), de amikor nagyon hideg van, esik, vagy nagyon fúj a szél, akkor ha nem muszáj, nem megyünk ki, kisbaba korában meg pláne nem vittem ki ilyenkor. Nem arról van szó, hogy egész télen a 4 fal között ülünk, csak olyankor, amikor rossz idő van. Nem vettem észre, hogy annyira rossz hatással lenne a fiamra, hogy időnként kimarad a napi séta, olyankor sem őrül meg, és szinte soha nem beteg. Viszont ha kivisszük rossz időben, akkor nyafizik, hogy fázik.

2013. nov. 14. 04:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!