Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Dzsordzsetta...

Mit gondoltok a Dzsordzsetta névről?

Figyelt kérdés
2013. nov. 12. 22:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Magyarosítva szörnyű :-(
2013. nov. 13. 07:36
 12/20 anonim ***** válasza:
78%
Szörnyű kategória nálam.
2013. nov. 13. 08:10
 13/20 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem is nagyon szörnyű.
2013. nov. 13. 08:24
 14/20 anonim ***** válasza:
75%

Magyar név párti vagyok, de kiejtve nem rossz, beceneve tök szuperrül hangzik, viszont az ahogy magyarúl írni kell, nem az igazi.

Viszont ha nektek ez tetszik ne törődjetek snekivel. A mi névötletünket is sokan szörnyűnek tartják, de nekünk tetszik.

2013. nov. 13. 08:29
 15/20 anonim ***** válasza:
85%
a szomszédban van egy dzsesszika és egy dzsenifer. eddig azt hittem, h. szörnyûek. de ez a dzsordzsetta viszi a pálmát. a dzsindzsert is lekörözi.
2013. nov. 13. 08:55
 16/20 anonim ***** válasza:

Egyenlőre nem anyakönyvezhető (szerencsére):

[link]

Egyébként a Romániában népszerű név (Georgeta - így kell írni).

A Georgina nem tetszik?)

2013. nov. 13. 09:38
 17/20 Tica0121 ***** válasza:
75%
Ébn nem adnám a lányomnak ezt a nevet, de ha nektek tettszik, akkor ne hagyd magad lebeszélni róla. Az én lányomat Ágnes LEnkének hívják, egy pár ember kivételével mindenki szörnyűnek, maradinak, vénasszonyosnak, és hagy ne soroljam még minek titulálta, mégis ez lett a neve a lányomnak. ÉS láss csodát, most meg már mindenkinek tettszik... :)
2013. nov. 13. 09:43
 18/20 anonim ***** válasza:
69%

Az Ágnes és a Lenke szép, Magyarországon meghonosodott nevek, ismerünk írókat, színésznőket ezeken a neveken.

Ezeket nem lehet egy kalap alá venni a Dzsordzsettával, ami még az anyakönyvezhető nevek közt sincs fenn.

Nem kell velem egyet érteni, de nekem ez a véleményem.

2013. nov. 13. 09:50
 19/20 anonim ***** válasza:

Iszonyú, borzalmas, bocsi.... Ennél már csak az a lánynév szörnyűbb amit 1-2 éve a vonaton hallottam:

Leokádia :D

Remélem van szíved, és nem szúrsz ki a gyerekeddel...

eredetiben nem lenne olyan rossz, de magyarosítva iszonyat.

Én javaslom pl a Georgina nevet. Sokkal szebb.

2013. nov. 15. 04:11
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is borzalmas. Cigányos.
2013. nov. 26. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!