Anyukák! Mit gondoltok a 10 éves lányomròl?
Sajnos nem vagyok anyuka,apuka se még.. de nemsokára igen.
Hidd el,jobban fogsz annak örülni ha a lányod megtudja magát védeni mint annak hogy magad hibáztasd ha történne vele valami és azért nem tudta megvédeni magát mert te hallgattál egy ilyen begyepesedett agyú anyukára.
Sok fiúnak a fiús lányok jönnek be, akik sokkal érettebbek,feltalálják magukat.S nem adják fel könnyen.Nem kell majd félts az élettől.
A színházba meg csak olyat játszanak gyerekeknek ami nekik szól.Különben nagyon-nagy büntetéseket kapnának.
Az anyuka: Egy begyepesedett agyú,téveszmékkel tele lévő szülő.
Lányod: 1 szóval : Életrevaló
Ne akard ettől megfosztani.. főleg ne azért mert egy idegen azt akarja.. a lányod csak rád haragudna(okkal) ha hinnél ennek az anyukának.
Remélem ilyen marad a lányod,s nem fogsz csalódni benne.
(Én is hasonló személyiségűt szeretnék)
A karate jo, legalabb sportol es nem a gep elott ul. Szinhaz... kivel megy? feltetelezem ha iskolaval megy, akkor nem erotikus vagy valmi veres eloadast fognak megnezni.
Nekem az anyuka egy tipikus falusi buta nonek tunik, ahol a gyerekek delutanja max a jatszoterbol all (en is falusi vagyok, tehat nem lenezes).
Köszönöm a vàlaszokat!
A karatèval mennek szinhàzba. Ebben az èvben is 3 elõadàst fognak megnèzni.
1. Gàrdonyi Gèza: Egri csillagok
2. Katona József: Bànk bàn
3. Shakespare: Romeo ès Júlia
Az anyukàt èn sem èrtem a gyerekei egèsz nap a szàmítógèp elõtt üpnek. Elèg kövèrek, ès nekem mondjàk hogy az iskolàban csúfoljàk õket.
Mind kötelező olvasmány,és mind érettségi követelmény.
A lányod csak előrébb lesz azzal hogy ezeket megnézi.
Mind tanulságos,és pontosan nekik való.
Jó úton halad a kislányod,s te is jó anyuka vagy.Ne engedd hogy más beleszóljon.
Amíg a lánykád szeret karatéra járni, járjon. Manapság sokan felnőtt fejjel is elkezdenek valami önvédelmi sportot tanulni, nem mellesleg a rendszeres testedzés mellett fegyelmet, önkontrollt is tanul, tehát csak pozitívumként látom ezt a karate dolgot.
Túl fiús lány? Nem adok 3-4 évet és sminkcuccokat fog kérni és a magas sarkú cipőket nézegeti a kirakatban. :)
Nyilván, akik elviszik őket a színházba, úgy választották meg a darabokat, hogy tudják, gyerekek mennek. A felsoroltakban nincs semmi "nem nekik való". Mind kötelező olvasmány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!