Mit gondoltok a Natasa névről?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, főleg azért, mert oroszos beütése van. :)2013. okt. 3. 15:00
1/9 anonim válasza:
Ruszki - ez az első gondolat ami eszembe jutott, Bocsi!
2/9 anonim válasza:
Janics Natasa jut róla eszembe - gyűlölöm
3/9 anonim válasza:
Nem oroszos a beütése, hanem konkrétan orosz, pontosabban szláv név. Magyarországon pont ezért elég fura hangzású.
4/9 anonim válasza:
Így, hogy Natasa nekem elég komoly.
Viszont ha esetleg Natinak becéznétek, úgy szerintem egy nagyon szuper csajos név. Mind kislánynak, mind kamasznak:)
szóval a becenév miatt nagyon tetszik:)
5/9 anonim válasza:
Imádom az orosz(os) neveket. :) Így ezt is.
6/9 anonim válasza:
A Natasa névről egy magas, széles vállú, tupírozott szőke hajú, vörösre rúzsozott szájú, kemény tekintetű nő jut eszembe. (Gyerekkoromban egy falut használtunk az oroszokkal, lehet innen a kép :))
Szóval így, hogy Natasa, nem tetszik, de a becézése, hogy Nati, az igen. De Nati lehet Natália is, bár ez sem tetszik, mert erről meg az Evettke jut eszembe, a Besenyő családból. :)
8/9 anonim válasza:
Nagyon, nagyon szeretem, mint minden szláv nevet.
9/9 anonim válasza:
Nagyon tetszik! Szivesen valasztottam volna a kislanyom nevekent, csak nem passzol a vezeteknevvel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!