Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tiszta cikinek érzem?! (Mit...

Tiszta cikinek érzem?! (Mit tehetnék? )

Figyelt kérdés
Én itthon vagyok a pici babával...oké nem vagyok egy bányarém, meg felöltözök rendesen. Tisztán, szépen tartom a lakást, a babát... mégis... 7végén jön hozzánk látogatóba a barátnőm. Férjezetlen, nincs babája. De mindig olyan nett, olyan csajszis. Sose láttam őt "lerongyoltnak", vagy kevésbé nöcisnek. Ráadásul itthon lesz a férjem is. Olyan rossz érzés, mert "irigy" vagy mi a szösz vagyok, hogy ő idejön parfümfelhőben, nekem meg még mindig nem ment vissza a hasam, hogy áll a hajam, nem talpig csajsziruciban vagyok... Bolond vagyok ?:S
2009. nov. 17. 18:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
ok, csak olyan nehéz :) nem tudok szupercsinost varázsolni -még- magamból. Azért próbálok majd vhogy kinézni ;))) Mki hasonló cipőben járónak : Fel a fejjel télleg csajok, még a barátnők is lesznek otthonkába , csak tudják meg mit kell egy baba körül rendezkedni! :o)
2009. nov. 17. 20:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a legeslegjobb barátnőm az, akiről tudom, hogy mindig magasabb, vékonyabb és csinosabb lesz nálam. Én picike vagyok, nem is túl vékony (bár ő mindig mondja, hogy sokat fogytam, és hogy csinos vagyok), és nincsenek is olyan jó ruháim. Igaz, a barátnőm is rendszeresen jár turiba (én ritkábban szoktam), de mindig olyan, mintha most lépett volna ki egy divatlapból. Kicsit kisebbrendúségi érzésem van mellette. Pedig egy tündéri csaj, kicsit olyan velem, mint Ada volt a barátnőjével, ő is mindig szépítget engem, jön vigyázni a gyerekre, segít, bátorít, meg minden, de hát akkor is, őt mindig jobban megnézik az utcán (akkor is, ha csak gyerek nélkül vagyunk mindketten, szóval oké, az anyukákat nem nézik meg annyira, de így nem látszik, hogy az vagyok). Jó jó, ha egyedül vagyok, engem is sokan megnéznek, de ha vele kettesben vagyok, akkor ő az, akin mindenkinek megakad a szeme. De asszem ezt el kell fogadni :)
2009. nov. 17. 21:09
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is értem, mire gondolsz! Én turkálok, és van egy-két jó farmerem itthonra. Előkotortam a tavalyi cuccaimat is, nem új, nem túl szép, de küzdök :) Amúgy abban is láttam múltkor egy gyönyörű melegítőt, egy új pulcsi is annyira földobja az embert! Elég egy kis szemceruza, egy jó hajcsat, esetleg, ha a körmöd rendben van és máris jobban érzed magad! Szerintem is: ne hagyjuk el magunkat!! Az anyaságban az a legjobb, hogy a babának nem számít, hogy zsíros a hajad, de saját magadnak, az önbecsülésednek igenis számít! Hajrá lányok!
2009. nov. 18. 08:50
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

már ezerszer feltettem ezt a kérdést, de akkor is idegesít!

MINEK KELL LEPONTOZNI AZ EMBERT??????????

csak a véleményünket mondjuk el, hisz ez volt a kérdés nem!

De tud bosszantani

2009. nov. 18. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!