Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tiszta cikinek érzem?! (Mit...

Tiszta cikinek érzem?! (Mit tehetnék? )

Figyelt kérdés
Én itthon vagyok a pici babával...oké nem vagyok egy bányarém, meg felöltözök rendesen. Tisztán, szépen tartom a lakást, a babát... mégis... 7végén jön hozzánk látogatóba a barátnőm. Férjezetlen, nincs babája. De mindig olyan nett, olyan csajszis. Sose láttam őt "lerongyoltnak", vagy kevésbé nöcisnek. Ráadásul itthon lesz a férjem is. Olyan rossz érzés, mert "irigy" vagy mi a szösz vagyok, hogy ő idejön parfümfelhőben, nekem meg még mindig nem ment vissza a hasam, hogy áll a hajam, nem talpig csajsziruciban vagyok... Bolond vagyok ?:S
2009. nov. 17. 18:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
szia.nem vagy bolond ha mégis akkor én is az vagyok veled együtt.:)nekem is van egy ilyen barátnőm sőtt mi elég sűrűn talizunk is hetente kb.ő nagyon csinos vékony és tök jó rucjai vannak.egy idősek vagyunk egy suliba jártunk anno ő szinte semmit nem változott én azota rengeteget suli utan én meghíztam és most vok babás(26 hetes)és elégé rossz érzés h ő ilyen szép csinos én meg hát ne is mondjam.én sem tartom magam bányarémnek de ha talzunk általában ő jön hozzánk én meg ugye ittohn vok itthoni ruhában állandóan szinte csak ebben lát és néha már az is kellemetlen h tuti azt hiszi h csak ilyen itthoni ruháim vannak.szóval érted:)de én azzal kergettem el ezeket a rossz érzéseket míg ő csinos és minden újára talál másik pasit addig én boldog párkapcsolatban vagyok és nemsoka lesz egy gyönyörü pici lányom ami neki nincs:)együtt érzek veled.kitartáscsak ne mutasd ki h neked ez rossz érzés légy BÜSZKE ANYA:)
2009. nov. 17. 18:14
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
te jó ég!!!!!ujjára.bocsánat:)
2009. nov. 17. 18:16
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne bántsd magad ezzel. :) Én is mindig azt mondtam, hogyha kismama leszek, nem leszek slampos, mindig figyelni fogok a kinézetemre, mert milyen rossz látvány a sok elhanyagolt anyukát látni az utcán. Aztán megszültem a babám, aki teljesen felborította az életritmusom. :D Mostmár nálam is előfordul, hogy lenőtt a körmöm, a hajam, örülök, ha egy hónapban egyszer bele tudok ülni a kádba fél órát és nem 5 perc gyors zuhany jut... stb., stb. Persze időnként felöltözök szépen, kifestem magam és élvezem, hogy a párom szeme csillog mikor rám néz és megdicsér milyen csini vagyok! :)

Mielőtt jön a barátnőd te is szedd magad rendbe, fesd ki magad, csináld meg a hajad, tedd ami jól esik! Néha jó nőnek lenni még akkor is, ha anyák vagyunk! A párodnak is biztos fogsz tetszeni! És ne foglalkozz azzal, hogy a barátnőd mit gondolhat, majd nézd meg ő hogy fog kinézni, ha anya lesz!

Sok boldogságot neked!

2009. nov. 17. 18:16
 4/14 anonim ***** válasza:
87%

Az vagy:D Nekünk ilyen sosem volt,sőt(most barátnőm nevében beszélek,mert az én puncusom még nem született meg:))

6 éves korunktól,már 15 éve vagyunk barátnők.18 évesen esett teherbe,együtt csináltuk végig az utolsó gimnáziumi évet.Amikor megszületett a kislánya,ő is mint ahogy természetes,otthoniasodott én pedig valahányszor mentem hozzájuk segítettem neki.Mivel amúgy is imádok öltözködni és cicáskodni(:)), minden egyes alkalommal amikor meglátogattam őket,felpakoltam az összes sminkszerem,szépítőszerem,pakolás stb és a babázás előtt,közben és után én csinosítgattam őt:)Volt,hogy vittem neki olyan rucikat,amikben szerintem vadítóan néz ki,megcsináltam a haját,körmát,arcát mindenét:)Csajoskodtunk egyet:))

Nem szabad így érezni,ezzel csak a saját önbizalmad rombolod:)Ha jófej mint én voltam,akkor majd együtt szépülhettek,a babázások közben:)

Ada és ABigél:))

2009. nov. 17. 18:18
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
első vok és utolsónak szeretném üzeni h te tényleg kivételes barátnő voltal/vagy:)sztem az én barátnőm meglátja majd a picim hanyatt homlok fog rohani innen nem h segítene nekem.
2009. nov. 17. 18:31
 6/14 anonim ***** válasza:
85%

ezek szerint mindenkinek van egy ilyen "csini barátnője"

nekem is....

néha szoktam ezen gondolkodni, hogy jön tök jól néz ki meg minden kicsit szar érzés, h én meg ülök itt lenőtt hajjal, pogácsát sütve...

aztán elkezd mesélni, hogy megint átverte a pasija, vagy szakítottak, bla bla bla ez megy mindig, azt rá jövök, hogy nekem meg már 5 éve ugyanaz a párom még neki az 5 év alatt volt kb 5 kapcsolata, és nekem van egy gyönyörű gyerekem és most jön majd a másik is, neki nincs.

és boldog vagyok lehet nem a legdögösebb, de boldog.

a fiam így imád és az apja is, ez többet ér minden csini ruhánál meg miegy másnál.

szerintem ne érezd cikinek ha igazi barátnő ezt észre sem veszi, vagy majd megtudja :)

2009. nov. 17. 18:42
 7/14 A kérdező kommentje:
köszi csajok... :) a férjem nagyon szeret, meg se fordulna a fejében hogy csinibabák után nézzen, de mégis rossz érzés :S de most kicsit jobb:)
2009. nov. 17. 18:52
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyjából az utolsó válaszolóval értek egyet. Én is itthon ülök 40 kg súly felesleggel, lenőtt hajjal, melegítőben és egy csodálatos kisfiúval :))) A legjobb barátnőm meg egy bomba nő, mindig csini, ad magára, pedig sokat dolgozik, szépen jár stb. Soha nem voltam rá féltékeny pedig szerintem mindig csinosabb volt mint én. (hiába mondja a párom, hogy én sokkal szebb vagyok, úgysem hiszek neki:D) Sőt talán egy picit mintha ő irigyelne engem azért mert normális párkapcsolatban élek már 6 éve, boldog vagyok, van egy tökéletes gyerekem, ezzel szemben neki jönnek-mennek a pasik (szegénykém mindig valami balf@aszt szed össze) és egyetlen hű társa a csivavája. Tudom, hogy már szeretne megállapodni, családot, nyugodt életet, gyereket. Remélem hamarosan együtt anyáskodhatunk :)

2009. nov. 17. 18:54
 9/14 A kérdező kommentje:
hát ja, itt is valami hasonló a helyzet... ő (a barátnőm) is keresgél, de nincs tartós kapcsolata... lehet , ezért is zavar... dehát evvan, Anyuka vagyok, a bébim a boldogságom.)
2009. nov. 17. 19:24
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen helyénvaló az érzésed.

De azért szedjük össze magunkat, lányok! :)

2009. nov. 17. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!