Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi időt adjak?

Szerintetek mennyi időt adjak?

Figyelt kérdés

4 hónapos a kisfiunk.

Tegnap elmondtam a páromnak, hogy nagyon zavar az hogy soha sincs itthon.

Szerintetek mennyi időt adjak neki ?

2009. nov. 17. 10:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem segít a gyerek körül semmit, minden rám marad. Persze hogy foglalkozok a gyerekkel hiszen mindig velem van.

De ha elalszik a gyerek akkor vele foglalkozom.

Rendben hogy kell a kikapcsolódás neki én ezt meg is értem, de ez már enyhe túlzás... szerintem.

Állandóan megy, egyfolytában telefonál, olyan mintha nem is velem élne, hanem egyedül.

Én nagyon toleráns ember vagyok és türelmes, de ez már nekem is sok.

2009. nov. 17. 18:26
 12/13 anonim ***** válasza:
48%
Jézusom....ezt mintha csak én írtam volna!!! :) Sajnálom, nem sok tanáccsal tudok szolgálni, csak annyit mondhatok, hogy nem vagy egyedül a problémáddal.....én ugyan így jártam a férjemmel...hétköznap meló késő estig, hétvégégn meg horgászat, haverok vagy akármi, csak ne legyen itthon....mi többször jól összevesztünk... de mivel szeretem, próbáltuk megbeszélni...most úgy néz ki, kicsit megpróbál változtatni...majd meglátjuk mi sül ki belőle :)
2009. nov. 18. 16:19
 13/13 A kérdező kommentje:

amikor elmondtam neki úgy láttam felfogta, de nem látom hogy nagyon változtatni akarna.

Talán rá kellene ijesztenem...

Én nem vagyok haragtartó, nem szeretek veszekedni.

De már ezt nem bírom tovább.

El vagyok keseredve.

2009. nov. 19. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!