Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi időt adjak?

Szerintetek mennyi időt adjak?

Figyelt kérdés

4 hónapos a kisfiunk.

Tegnap elmondtam a páromnak, hogy nagyon zavar az hogy soha sincs itthon.

Szerintetek mennyi időt adjak neki ?

2009. nov. 17. 10:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
Úristen,meg akarod ölni?:-)
2009. nov. 17. 10:35
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon vicces az első:-S

Nem tudnátok ezt megbeszélni? Az Én páromnak néhány hét elég volt, hogy megváltozzon miután megbeszéltük. De nem minden ember egyforma.

2009. nov. 17. 10:39
 3/13 anonim ***** válasza:

Bocs az első válaszért,csak olyan szűkszavúan írtál!

Nem tudok tanácsot adni,mert nem ismerem a teljes helyzetet,hogy régen is ez volt-e a helyzet,dolgozik vagy kocsmázik,hormonjaid visszaálltak-e,mennyit híztál,stb.

2009. nov. 17. 10:40
 4/13 anonim ***** válasza:
Ja és az sem mellékes,hogy mit válaszolt rá a párod?!
2009. nov. 17. 10:44
 5/13 anonim ***** válasza:
Munka miatt van otthonról sokat távol? Esetleg a haverok miatt, munka után? Vagy hétvégén is inkább a haverok? Mert valóban nem mindegy. Nálunk úgy van, hogy hét közben a párom dolgozik, de hétvégén néha elmegy beszélgetni, iszogatni a barátaival. Van, hogy csak egy-egy órára, van, hogy tovább. Neki is szüksége van egy kis kikapcsolódásra az egész heti munka után. Csak tényleg vigyázni kell, hogy nem szabad átesni a ló túloldalára. Ne lássa, hogy nagyon "fogod", néha engedd el, de minden hétvégén sem jó. Meg kell beszélni, hogy mi az, ami még számodra belefér!
2009. nov. 17. 11:27
 6/13 A kérdező kommentje:

Végül is nem mondott rá semmi konkrétat.

Persze dolgozik, de hét végén vagy eljár horgászni, vagy a haverokkal van valami szóval valami programja mindig van.

Most tartok ott, hogy betelt a pohár.

Én úgy gondoltam, hogy 1 hónapot kap, és ha nem változik akkor fel is út, le is út.

Nem bírom már tovább, belefáradtam.

2009. nov. 17. 11:27
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mégh kisebb a babám, mint a tiétek, de nekem is kicsit tele van már a nem létezőm...Ráadásul ő ha akarna itthon tudna maradni egy héten legalább egy napot, mert saját műhelye van. Mindig ott van, teljesen lefárasztja magát, aztán mikor hezejön csak eszik-alszik. Megszeretgeti a gyereket, de mikor már nagyon kivan idegesíti, ha sír. Ha beszélgetni akarok vele fel kell kelnem, mikor ő kel reggel, pedig éjjel is sokat vagyok fel a picikém miatt.

De!Nem hozom szóba neki, hagyom, mert tudom értünk csinálja! Ha nem egyből siet haza,hanem még netezik vagy beszélget a haverjável egy sör mellett én is úgy érzem, hogy ez nem igazság, mert sietnie kellene hozzánk haza. De nem teszem szóvá, mert neki is kell a kikapcsolódás, hiszen emberből van és ez neki is egy új helyzet, amit meg kell szokni.Tehát szerintem mielőtt kiadod az útját gondolkozz el azon, hogy jobb lenne-e, ha nem lenne. Hiszen akkor sem lenne veled, sőt!

nem kioktatni akarlak, csak ha nem muszáj Te ne légy olyan, mint sok másik, aki türni nem tud, csak elzavarni egyből.

Ha pedig azt érzed igazságtalannak, hogy ő éli életét, te pedig a nap 24 órájában anya vagy, akkor próbáld meg nagyira bízni a gyermeket egy-egy órára és menjetek el együtt valahova, vagy hívd meg egy barátnődet kávézni.

2009. nov. 17. 13:51
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy te nekem meg a gyerek lett az első és egyetlen (amit sok anya megtesz) És háttérbe szorul? El kell fogadni hogy neki nem ugyanolyan a gyerek születése mint neked. Nem lehet, hogy azért kapcsolódik ki egy kicsit mert állandóan kemnyen dolgozik, hogy nektek minden meglegyen? Azért mert neked a gyerekkel kell lenni, akkor ő is szolgáljon otthon amikor csak van szabadideje? Ő nem anya. Szánj rá egy kicsit te az idődből! Legyél vele kettesben. Mert az úgy nem megy hogy te pl nem vagy hajlandó egy kicsit másnak adni a babád hogy a férjeddel legyél és azt várod hogy ő is ezt tegye. Ha nem így van akkor bocsi, de mindenképp kérdezd meg tőle hogy miért csinálja és gondolkozz el rajta hogy nem lehet hogy te is hibás vagy-e. De ha neked jobb durcizni akkor küld el. Most rögtön, mert az ember nem olyan hogy meg tudja nevelni a másikat.
2009. nov. 17. 14:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Milyen volt a családképe, apaképe? Az sem mindegy...
2009. nov. 17. 15:42
 10/13 A kérdező kommentje:
Hétköznap dolgozik, akkor itthon van. De hétvégén szinte soha nincs itthon.
2009. nov. 17. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!