Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális ez a kettősség?

Normális ez a kettősség?

Figyelt kérdés
Idegesítenek a gyerekek, de alig várom, hogy nekem legyen sajátom.Van olyan, aki nem szereti a gyerekeket, mégis jó anya?
2009. nov. 16. 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem nem zárja ki, hogy jó Anya legyél! :)

A másé az más, a Tiéd meg a Tiéd :)

2009. nov. 16. 18:46
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

Nekem elment az étvágyam más babájától, csorog a nyáluk folyik az orruk...., Az én 8 hós lányomat nagyon IMÁDOM és azt mondják, hogy jó anya vagyok.

A sajátodat te is Imádni fogod

2009. nov. 16. 18:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Hú, köszönöm, megnyugtattatok :)
2009. nov. 16. 18:54
 4/7 anonim ***** válasza:
62%
Én sem bírom igazán más gyerekét, főleg, hogy a felettem lakóknak még nincs 1 éves a gyerekük, de napi szinten hallom az üvöltését, a nap bármely szakában. Most, hogy nagyobb már, olyan mintha nyúznák, katasztrófa. Remélem a mienk nem lesz ilyen sírós, üvöltős.
2009. nov. 16. 18:59
 5/7 anonim ***** válasza:
35%

ÉN imádom a lurkókat,akár kicsi akár nagy,rádásul ovi mellett van Bp-en a lakásunk(most már vidéken élünk),érdekes,hogy nem zavart a hajnaltól késő délutánig tartó zsivaly,viszont a hiszti az olyan,hogy legszívesebben leütném a gyereket.Nem viccelek,de a mini hisztinél még ok,de amikor úgy vidít,hogy már cseng a fülem és mellé fetreng a földön,odamennék is kidobnám az ablakon(tudom gonosz vagyok..hehe),viszont barátőm kislánya 3 és sokszor ő is hisztis,nah viszont nála simán lekezelem a hisztit és nem megy fel bennem a pumpa.Nem azt mondom,hogy tökéletes anya leszek,de sztem elég jó:DMeg hát 21 vagyok,félig még gyerek úgyhpgy asszem szerencsém van:))

Valamit még akartam:DJah igen,van olyan ,h a lányom hasba rúg,merthogy még bent van nem kint:D,de úgyhogy összegörnyedek és legszívesebben elsírnám magam,de olyankor sem jövök idegbe,pedig kos vagyok,idegbeteg akaratos csaj,de nem,itt tök jó midnen:))

Ada és Abi

2009. nov. 16. 19:34
 6/7 anonim ***** válasza:
47%
Baromira nem érdekeltek/érdekelnek más gyerekei, pedig nekem van kettő, egy majdnem 10 éves és egy 8 hónapos.
2009. nov. 16. 19:58
 7/7 anonim ***** válasza:
43%

Én sem birtam a gyerekeket régen, ur isten, de utáltam őket. Éjszakás voltam, aludtam volna, ők meg rohangáltak az ablak alatt, visitoztak, hisztiztek, legszivesebben felrugtam volna a kényelmes anyjukkal együtt. Aztán megszületett a fiam, nagyon féltem, mi lesz, ennek 7 éve, most van egy 14 hónapos lányom, imádom őket, bár nem mondom, néha este már kicsit sok, szeretnék egy kis csendet.....van hogy már beszélni sincs kedvem....de elmulik.

A saját az saját.

2009. nov. 17. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!