Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg akkora gond ha nem...

Tényleg akkora gond ha nem lesz csak mű fenyőnk? 9hónapos lesz akkor a babánk.

Figyelt kérdés
Tegnap sétáltam a szokásos 2anyukával,mikor a karácsonyról beszélgettünk.Férjemmel mi ugy vagyunk vele,miattunk ne vágjanak ki fát.Évek óta egy műfenyőnk van.Nem itéltem el soha azokat akik igazit vettek.Az ő dolguk.Tehát ha nagyobb lesz a babánk a véleményem változhat és lehet fog is,mert az ő öröme a mi örömünk.De a két anyuka ugy nézett rám,mintha nemis tudom mit mondtam volna.Az ők gyerekük is ennyi idősek,azt vágták a fejemhez az nem igazi karácsony.
2009. nov. 16. 10:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
53%

Szia! AZ én babám is 9 hónapos lesz akkor :))

Na nekünk most is élő fenyőnk lesz, de eszembe sem lenne csúnyán nézni azért rád mert nektek mű fenyőtök van. Te meg ne foglalkozz ezzel, nem érdemes. Ha nektek így is nagy örömet okoz a fa akkor a babátoknak is fog, mert ő így szokja meg. Különben is ilyen kicsik nem értik mi is az a karácsony, és nem attól karácsony a karácsony hogy milyen a fenyő :)

2009. nov. 16. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!