Mindenki döntse el mi erről a véleménye! H1N1?
Figyelj azért irtam hogy politikai részt is nézd meg,mert akkor összeàll a kép,hogy az az oldal is csak valamelyik nagyon beteg elméjünek a szüleménye..Ne hidd màr el.
Amugy abban a cikben benne van a Svàjci Novartis is.Hihetetlen,Svàjcban élek,és itt még senkinek nem volt kételye hogy oltasson-e vagy sem.Egyszerüen elment oltatni.
De tényleg dönts te.
Mi is beoltattuk magunkat.(Férjem krónikus beteg,én kismama vagyok,és van egy 3,5 éves kisfiunk.)
Hidd el nem volt könnyű dönteni,és nem vagyok meggyőződve a helyességéről,de azt gondolom,hogy ezzel a kisebbik rosszat választottuk.Mert lehet alapja ezeknek a cikkeknek,hogy pl:
laborban előállított vírusról van szó,meg ilyesmi,de attól még jelen van és pusztít.
Persze,mindenki döntse el maga,mi így döntöttünk,de családon belül is ellentét van.Valaki mereven elzárkózik,hogy veszélyes az oltóanyag,akkor imádkozzon,hogy ha el is kapja,ne legyen súlyos szövődménye,és ne haljon bele...
Köszönöm kedves utolsó válaszoló!
Örülök,hogy vannak még olyan emberek akik kultúráltan tudnak reagálni/válaszolni egy-egy kérdésre!
elso valaszolo vagyok, most ertem ra reflektalni a valaszodra: szoval, tenyleg koszi, hogy "torodsz velunk", de en szemely szerint ugy latom, hogy mar nagyon tul van lihegve ez az egesz es bennem maximalis ellenszenvet valt ki, hogy ide, a babas kerdesek koze mindennap bekerul tobb "joszandeku" kampanyolas az oltas ellen vagy mellete. foleg az ellenzoket tartom kelloen tajekoztalnnak ugyanakkor elvakultnak a temaban. sajnos a mi oszrszunkban(nem magyaro.)nincs meg vakcina arusitas, de fokozott kockazatu a munkahelyem es felek, hogy valamit haza viszek a babamnak, ha itt lenne oltas mar reg beoltattam volna magam es nem agyalnek az osszeskuves elmeleteken,meg a tobbin. mert persze, hogy hasznot hoz a gyogyszercegnek, de hat o sem egy karitativ szervezet, munkasokkal akiket ki kell fizetni, meg ugyanolyan oltas a tobbi is amit eddi bekaptunk es nem lettunk pl gyermekkorban benak!!!
es, hogy miert valaszolok erre a kerdesre? mert van velemenyem, ki merem mondani meg ha ez nem is egyezik a tieddel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!