Ti hogy öltöztetitek a babátokat ilyen időben?
Figyelt kérdés
4,5 hónapos a kisfiam, és nem tudom, hogy öltöztessem ebben az esős, borongós időben. Overallt még nem akarok adni rá, mert lesz még hidegebb is. Vagy kell már?2013. nov. 5. 11:18
1/4 anonim válasza:
Az én babám ma 3 hónapos. Vagy vékony, átmeneti overallt adok rá, vagy egy nem túl vastag kabátkát, és egy szintén nem túl vastag nadrágot adok a body+rugi fölé, plüss kiscipővel. És még betakarom.
2/4 anonim válasza:
6 hós a fiam,átmeneti overál,vagy kabát,vastag naci és plüss zokni a lábára plusz a takaró.viszont melegsapit már kap.nincs túl sok haja és azt sem szeretném ha huzatot kapna a füle
3/4 anonim válasza:
Én tegnap így kenguruztam a 6 hónaposommal: hosszú ujjú body, ujjatlan rugi, vékony melegítőnaci, vastag gyapjúzokni, fölül pedig egy kapucnis polárbéléses vastag pulcsi, plusz nem téli sapi. Mondjuk az én fiamnak állandóan melege van, nehéz úgy felöltöztetni, hogy ne izzadjon egyből...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azóta voltunk kint (jó meleg pulóverben) és vettem egy csudijó kiskabátot. :)
2013. nov. 5. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!