Mibe öltöztetitek kintre 2-3-4 hónapos babátokat?
Figyelt kérdés
#öltölztetés
2013. okt. 4. 12:20
1/5 anonim válasza:
Az ikreim 5 hónaposak. Body, vastag tipegő, vastag pulcsi, sapi van rajtuk és beleteszem őket 1-1 bundazsákba. Nagyon jó meleg van benne.
3/5 anonim válasza:
Rövid ujjú body, vékonyabb pulcsi, bélelt nadrág, cipő vagy plüss rugi és egy vastag őszi kabátszerű pulcsi. Betakarom vastag gyerektakaróval. Bundazsák majd télen jön. Még szerintem korai lenne.
4/5 anonim válasza:
h.ujjú body, vékony h. ujjú póló, pulcsi vagy plüss rugi és egy vastagabb takaró. sokszor teketóriázok a szekrény előtt ráadjam-e a éli cuccot,d mindig arra jutok,hogy akkor mi a fenét adok rá télen? mikor a napokban nagyon hűvös volt,akkor body,pulcsi,naci és egy átmeneti,nem bélelt overált kapott. és őszi sapit.
5/5 anonim válasza:
Van amikor télen is ilyen hőmérséklet van odakinn és akkor téli cuccban vannak a babák, ezért én már belerakom őket a bundazsákba, csak nem öltöztetem őket fel alá vastagon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!