Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves ez a kislány?

Hány éves ez a kislány?

Figyelt kérdés
Folyékonyan, tisztán, összetett mondatokban beszél. Ismer minden alapvető színt és pár különlegeset (pl. ekrü, magenta). Négy tárgyat megszámol, tízig elszámol. Versel, énekel, rímet farag. Élményeit szabatosan elmeséli. Szerepjátékozik. Önállóan fogat mos, kezét mosni kell. Nadrágot, zoknit, sapkát, cipőt fel és levesz, pólót, pulcsit csak levenni tud. Kört, firkákat rajzol, embert kb felismerhetően. Önállóan eszik, iszik. Lépcsőn megy, páros lábbal ugrál, fél lábon megáll. Hintázni nem tud.
2013. nov. 2. 14:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
3 év körülire mondanám, de furi, mert sok dologban nagyon ügyes, de ennek ellenére nem tud kezet mosni és nem tud hintázni. De akkor is 3 évesre gondolom, mondjuk mint aki mostanában kezdi az ovit.
2013. nov. 2. 17:12
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

én is 3 körül mondanám. többnek nem hinném, fiam 3 évesen bekerült az oviba, akkor megtanult mindent egyedül fel-le venni, kezet mosni, stb.

szóval ezért 2,5-3.

viszont a színek, én nem tudom melyik a magenta, ekrüt ismerem, de a fiam még mindig nem, mondjuk tanítás kérdése is, nekem eddig eszembe nem jutott ekrüt tanítani neki :D

2013. nov. 2. 17:18
 13/14 anonim ***** válasza:
A kislányom azon kívül , hogy nem beszél teljesen tisztán (tisztán beszélni (ha a hangokra gondoltál) még 5-6 éves gyerek sem biztos, hogy tud ) és a felismerhető emberen kívül (rajzol embert, csak arról senki meg nem mondaná, hogy az) ezeket mind tudja, csinálja, azzal a különbséggel, hogy kezét maga mossa és törli. 33 hónapos, úgyhogy én is 3 max. 3,5 éves gyerekre tippelnék.
2013. nov. 2. 17:23
 14/14 A kérdező kommentje:
3 éves lesz. Még nem ovis. R hangot meg minden más hangot tudja mondani. Hintázás nem megy neki, igaz, eddig utált hintázni, kezet mosni akkor megtanítom :)
2013. nov. 2. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!