Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák ti mit szólnátok...

Anyukák ti mit szólnátok hozzá ha az óvó néninek tetoválása lenne?

Figyelt kérdés

Konkrétan a lábán tehát látszatos helyen,de ugye napközben hosszú nadrágban van,tehát a gyerekek nem látják.

Kíváncsi vok a kultúrált véleményekre

2013. nov. 2. 08:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem anyaként nem zavarna. Egyedül az érdekel az óvónőben, hogy hogyan bánik a gyerekkemmel. Nem érdekel sem a neme, sem a külseje (amíg tiszta és ápolt), sem a szexuális irányultsága (volt már akinek ebből volt baja), sem a vallása (amíg nem térít), stb. Legyen rendes, barátságos,érzékeny és empatikus, mosolyogjon sokat. Az, hogy van -e tetkója a lábán, annyira részletkérdés! Meg kell becsülni, ha valaki jól tud bánni a gyerekekkel, és nem ilyen apróságokon fennakadni. N30
2013. nov. 2. 09:42
 12/20 A kérdező kommentje:
Dajkaként már dolgozom egy ideje.....,de hozzákezdek a fősulihoz is!
2013. nov. 2. 09:47
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem horogkereszt, vagy egyéb nem túl vállalható mintha van rávarrva, akkor nem érdekel.
2013. nov. 2. 10:14
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, engem se zavarna a tetko :) Ha szep meg is dicsernem ;)

28 N

2013. nov. 2. 10:55
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem horogkereszt....lepke nonfiguratív csak ugye nem kicsi...De köszönöm és örülök hogy ennyi modern felfogású ember van itt!!
2013. nov. 2. 12:35
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van egy nonfiguratív tetkóm a bal vállamon, és dolgoztam egyszer egy ált. iskolában. Elsősökkel és néha másodikosokkal voltam, külön órákat tartottam nekik. Télen nem volt gáz, mert nem látszott, de mikor kitavaszodott, akkor szólt az ig. nő, hogy olyan ruhákat, pólókat vegyek fel, amiben nem látszik ki (persze ez nem mindig jött össze, volt olyan, hogy a vége kilátszott a póló ujja alól). A gyerekeket amúgy nem zavarta, sőt inkább tetszett nekik, ők mondták, hogy mutassam meg, sőt 1-2 mondta, hogy az ő apukájának/anyukájának/testvérének is van, viszont a többi tanító furcsán nézett, mikor meglátták, a szülők nem látták soha, így nem tudom, hogy mit szóltak volna hozzá.
2013. nov. 2. 14:04
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Sok embernek van. Attól még lehet nagyon jó szakember.
2013. nov. 2. 14:09
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna egyáltalán!
2013. nov. 2. 14:47
 19/20 anonim válasza:
47%
Figyelj, szerintem az nm baj, habár ezt az anyukák itélik meg. Gondolkozhattál volna hamarabb is ha tudtad h Mi akarsz lenni. Megoldás :hosszúnadrág. Nyugi, önbizalom, éés semmi baj nincs :-) vannak nagyon vad pl.punk óvónők is..te teljesen a tökély kategóriába tartozol :-)
2013. nov. 2. 19:38
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Semmit- rajtam is van- és úgy viszem oviba a gyereket... Más nemigen látja- nincs is köze hozzá.

Egyébként azt gondolnám, hogy egy vagány életrevaló ovonéni!! :)) De hogy hogy bánik a gyerekekkel az ovonéni, az számít igazán!!

2013. nov. 2. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!