Szerintetek mikor lehet, mikor a legideálisabb gyereket vállalni? Én 21vagyok a párom 26éves!
Ez nem csak a koron múlik. Mióta vagytok együtt, mennyire stabil a kapcsolat, van-e mindkettőtöknek rendes jövedelme, hol éltek (szülőkkel együtt-e, ha igen, milyen a kapcsolat, mennyire lehetséges elszeparálódni), mennyire vagytok lelkileg érettek egy ilyen hatalmas feladat - sőt néha teher - elvállalására stb.
A fentiek a tervezett terhességre vonatkoznak, ha becsúszott, az persze más. Én 21 évesen még nem vállaltam volna babát.
Szerintem sem feltétlenül kor függő, hogy mikor ideális, persze a legtöbbeknek van egy elképzelése a "túl fiatal" meg a "túl öreg" éltkorról a szülővé válással kapcsolatban.
Amiket a többiek felsoroltak, azok valóban fontosak, és inkább ezek döntik el a dolgot. (stabil kapcsolat, biztos anyagiak)
Azzal egészíteném még ki, hogy lehetőség szerint legyen a hátatok mögött egy-két (vagy több) év együttélés, mert ahogy mondani szokták, és nagyon igaz: lakva ismerszik meg az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!