Pretty_Fighter kérdése:
Mit lehetne vinni ajándékba 14-21 éves fiúknak egy gyerekotthonba?
Figyelt kérdés
2013. okt. 28. 09:48
1/7 anonim válasza:
Könyvet, képregényt, édességet, jobb minőségű tisztálkodási szereket. Ha nagyobb dolgokban gondolkodsz, akkor elektronikai kütyüket. Mp3 lejátszó, vagy valamilyen zenelejátszó. Az ilyen korú gyerekek szeretnek zenét hallgatni. De szerintem az ilyen gyerekek mindennek örülnek.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. okt. 28. 10:07
3/7 anonim válasza:
Nehogy azt hidd.. van rendes telefonjuk, számítógép stb..
Cigit és piát. Annak örülnének
4/7 A kérdező kommentje:
Tudom azoknak is örülnének,de mégsem vihetek azt..:DD
2013. okt. 28. 10:18
5/7 anonim válasza:
Sportszereket!!
Labdák, fociskesztyű, mezek esetleg... Pont ilyen korú srácokkal dolgozom gyermekotthonban.
6/7 anonim válasza:
Én meg 12 évet éltem gyermekotthonban.
7/7 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, gondolom a 3-as is te voltál. Értem én, meg igazad is van, de ahogy a kérdező írta, a cigi-pia nem szalonképes... Ugye te is megérted? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!