Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, ti rábíznátok a...

Anyukák, ti rábíznátok a gyereketeket olyan bébiszitterre akinek raszta haja van és van pár tetoválása?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és bébiszitter szeretnék lenni, csak raszta hajam lesz és szeretnék majd tetkót is (persze szolidat pl. pici írásokat, békejelet ilyeneket) és nem tudom hogy ez mennyire hátráltatna munka terén. Ajkára a Szentgyörgyi Albert Szakközépiskolába szeretnék menni, szociális szakmacsoportba kisgyermek gondozó ès nevelő végzettséggel. Nagyon szeretem a gyerekeket, és sokat kutatok neten, könyvekben a témáról és anyukámat, nagymamámat is szoktam kérdezgetni erről.

#bébiszitter #raszta bébiszitter
2013. okt. 28. 08:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Én már rá is bíztam a 2 éves fiamat egy rasztás-tetkós hölgyre. És hogy miért? Mert az előző,igencsak megnyerő külsejű (nulla raszta,nulla tetoválás) bébiszitter egyszerűen nem vált be. Nem foglalkozott eleget a gyerekemmel,türelmetlen volt vele,beültette a tévé elé kb.egész napra.Egyszer a megbeszéltnél hamarabb értem haza,és azzal kellett szembesülnöm,hogy épp a szemöldökét szedte,miközben a fiam egy csomag csipszet majszolt. (Tudta jól,hogy soha nem etetem ilyesmivel,és kértem tőle,hogy ő se tegye!) És hogy miben más a mostani bébiszitter a megjelenésen kívül? Mindenben! Becsületes,emberséges,kreatív és végtelenül szeretei a gyerekeket. Ez persze csak egy példa,és VÉLETLENÜL SEM azt szeretném vele sugallni,hogy aki raszta, az jó ember, a másik meg nem!!!! Csupán annyi,hogy a külső csak egy máz,de ha a belső nincs rendben,akkor van igazán nagy baj! Remélem,erre itt kishazánkban is egyre többen rájönnek végre.
2013. nov. 20. 14:52
 22/22 anonim ***** válasza:
Szívesebben, bár ha nekem gyerekem lesz nem hiszem, hogy annyira előítéletes lesz egy mondjuk pink hajú anyukával.
2013. dec. 27. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!