Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, ti rábíznátok a...

Anyukák, ti rábíznátok a gyereketeket olyan bébiszitterre akinek raszta haja van és van pár tetoválása?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és bébiszitter szeretnék lenni, csak raszta hajam lesz és szeretnék majd tetkót is (persze szolidat pl. pici írásokat, békejelet ilyeneket) és nem tudom hogy ez mennyire hátráltatna munka terén. Ajkára a Szentgyörgyi Albert Szakközépiskolába szeretnék menni, szociális szakmacsoportba kisgyermek gondozó ès nevelő végzettséggel. Nagyon szeretem a gyerekeket, és sokat kutatok neten, könyvekben a témáról és anyukámat, nagymamámat is szoktam kérdezgetni erről.

#bébiszitter #raszta bébiszitter
2013. okt. 28. 08:24
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Meg szerintem olyan szempontból jó a gyereknek hogyha ilyen dadája van mert akkor később nem fogja kiközösíteni azokat a társaikat akik máshogy néznek ki a megszokottnál, hanem ugyan úgy bánnak velük mint mindenki mással. Nem lesz annyi előítéletük.
2013. okt. 28. 09:12
 12/22 anonim ***** válasza:
67%
Én szívesebben bíznám rád mint másra, a megjelenésed lazának tűnik, a férjemmel mi is elég lazák vagyunk, ha lenne bébiszitterünk nem szeretnék egy szigorú hölgyet aki parancsolgat a gyerekeknek. A férjemnek is hosszú haja van, rockzenét hallgatunk (habár mostanában a Bogyó és Babóca a nyerő), de ha a rasztás, kivarrt bébiszitter intelligens, jó fej akkor jöhet.
2013. okt. 28. 09:13
 13/22 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy még, rengeteget fog változni az ízlésed addig amíg ide eljutsz. Még sok évet végig kell járni h itt tarts mivel még csak 14 éves vagy. Majd idővel elképzelhető h nem ez lesz az álmod(mármint a kinézet) és visszatekintve nevetni fogsz önmagadon. :)
2013. okt. 28. 09:20
 14/22 Soluna ***** válasza:
100%
Szia! :) Szerintem a raszta haj igénytelen, nem tehetek róla de ez a véleményem. A tetoválás ellen nincsen kifogásom, nekem is van a férjemnek is van, de olyan helyen amit igazán könnyen lehet ruhával takarni. Pont azért ilyen helyeken mert nagyon sok az előítéletes ember. Bizonyos szakmákhoz elvárnak bizonyos megjelenést! Ha az utcán futnánk össze akkor nem érdekel, hogy mi van rajtad, hogy mennyi tetkód van... De ha már arról van szó, hogy ki vigyáz a csemetémre... akkor valószínű , hogy ez igen komoly hátrányt jelentene. Jó dolog amit írtál, hogy "laza bébiszitter" , meg, hogy kell, hogy ilyet is lásson, de őszintén..Én sem örülnék neki ha a 14 éves kislányom raszta hajat akarna... meg ha már a tetkóit tervezné.. és varratná...Szóval nem nem bíznám Rád, inkább választanék egy konszolidáltabbat még ha az kevésbé "jó" is. Ha valóban ilyen területen szeretnél dolgozni akkor várj még jó pár évet a tetkókkal.. mert nagyon sok negatívat fogsz kapni ha olyan helyre rakatod esetleg ahol látszik. A raszta hajat pedig szerintem el is felejtheted , mert amiatt is nagyon sok hideget fogsz kapni..
2013. okt. 28. 09:31
 15/22 anonim ***** válasza:
Én simán rád bíznám! Nem ezen múlik, hogy valaki milyen! :)
2013. okt. 28. 10:25
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem kozositettem ki senkit, nem is foglalkozom masok kulsejevel. Lehetsz rendes, de en ezt nem tudhatom. Nem biznam ilyen kulseju emberre a gyerekeimet.
2013. okt. 28. 10:29
 17/22 anonim válasza:
58%

Na idefigyeljetek...

Jóformán azt sem tudjátok mi az a raszta haj...Annyit tudtok hogy néz.ki... Egyáltalán nem igénytelen... Sőt egy szép rasztahajjal jóval többet kell foglalkozni mint egy normál hajjal...És mielött irkálnátok hülyeségeket elötte informálódjatok, arról amiről beszéltek... És az ilyen hülyéktől származnak az ilyen hígagyu kérdések: "Ez miből van? Ezt nemszabad megmosni?" stb...

Egy raszta... Béke

2013. okt. 28. 18:38
 18/22 anonim ***** válasza:
16%
De látszik a raszta elvitte a kisagyadat!!! Tök mindegy mennyit kell vele foglalkozni vagy egyebek attól még IGÉNYTELENNEK néz ki. :D Kár ezen hőbörögni. :D
2013. okt. 28. 18:58
 19/22 anonim ***** válasza:
Nekem abszolút nem lenne szempont bébiszitternél a külső, amennyiben ápolt és tiszta az illető.
2013. okt. 28. 19:28
 20/22 A kérdező kommentje:
18-as, 17-es csak arra céloz hogy hiába néz ki igénytelennek (amugy szerintem kicsit se...) attól még ne nevezzétek annak mert szegény srác otthon órákig horgolja meg sodorja a haját hogy szép igényes tincsei legyenek, erre le igénytelenezik. Sok ember azt hiszi hogy a raszták sose mossàk a hajukat ès a kosz tapassza össze a hajukat, pedig nem.
2013. okt. 29. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!