Milyen esetben indokolt 20-25 fokban harisnyát és hozzá polár/bélelt nadrágot adni egy kisgyerekre?
Tegnap az ovis tornán mellettünk öltözött egy testvérpár és majdnem dobtam egy hátast, amikor megláttam, hogy harisnya volt a gyerekeken, fölötte az egyiken polár melegítő, a másikon pedig bélelt naci, 4 és 7 éves gyerekek.
A tornára rajtuk maradt a harisnya és rákerült egy rövidnaci. Kb. 5 perc után szakadt róluk a víz, a 45. percre pedig még a hajukból is csöpögött az izzadtság.
Tegnap kb. 25 fok volt a napon, az árnyékban 20. Mi pólóban voltunk a napon...
Nem akarok senki dolgába sem beleszólni, az anyukával látásból ismerjük egymást az oviból.
Egyszerűen érdekelne, hogy ilyet miért tesz valaki és miből gondolja, hogy ilyen időben kell a harisnya és még a meleg nadrág is?
O dolga hogyan öltözteti a gyerekeit, tied meg a sajat gyerekeid oltoztetese.
Azert néha eleg csalóka az idő igy november tájékán es az se normális, hogy 25 fok van, amirol Spec.nem tehetünk egyessevel. Globálisan mar igen, de ez nem ide tartozik.
2 éves a lányom es par napja k is h.ujju Polo a ?alatta atléta) es melegítő,adragba rohangált. Most meg pulcsit es mellényt sapkával adok ra. Problem?! Én nem szeretnek hetekig itthon lenni vele, mert beteg.
Inkabb azon amulj es bamulj, hogy valaki oktober vegen hagyja, hogy a gyereke a homokozóba mezítláb es rövidnadrágban üljön...
Tudtam, hogy úgyis lesz valaki, akinek nem tetszik a kérdés, hiába írtam ki, hogy nem beleszólásképpen kérdezem, hanem az indokra vagyok kíváncsi :)
Igen, valóban az a gond, hogy sokan nem az időjárásnak, hanem a naptárnak megfelelően öltöznek és öltöztetnek...
Amúgy a túlöltöztetés sem tesz jót, sőt! Ha valaki a 25 fokban harisnyát és bélelt nacit ad a gyerekre, akkor a 0 fokban mit fog? Mert szerintem ez az öltözet 0 fokba való.
Na mind1, mindenki tegyen belátása szerint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!