Van itt olyan, aki nem feküdte ki a 6 hetet, és később gondja lett ebből?
Nekem is mondogatták, hogy hat hétig feküdnöm kéne, meg nem rohangálni, max az alap dolgok miatt felkelni(wc, zuhany), gyerek kézközelbe legyen, miatta se keljen mászkálni, mert a méhtartó szalagok nem tudnak regenerálódni....
Első csemeténél még "lehet" nagyokat aludni a picivel, ki lehet feküdni a hat hetet:) hellyel közzel.
De szerintem aki 100%ban betartja, hogy csak kíméli magát, és az ágyban fekszik, olyan nincs.
Én is úgy értettem, hogy pihenni kell sokat, 2 hétig nem kimenni a lakásból, utána is max egy fél órát sétálni a picivel. Engem sem hagytak folyton feküdni már a kórházban sem, ne aggódjatok
Olyan jól éreztem magam, hogy a párom elhurcolt boltba, meg fagyizni már egy hetesen, most meg műthetnek...
Első vagyok, én is úgy értettem, mint te, nem SZÓ szerint!
Úgy látszik némely anyukák nagyon ráérnek idejönni kötekedni...
Mi történt veled, mi az oka, hogy műtenek?
Nekem is mondták, hogy 6 hétig kímélő életmód, max a babát emelhetem..., de én sem tartottam be, bevásárolni mentem, bébihordóstól-babástól, dögnehéz babakocsi autóból ki-be..., nagyokat iskolába... észrevettem, ha megerőltetem magam jobban, akkor kis pirosas vérzésem van újra meg újra :(
A hüvelyem süllyed lefelé, és egyre jobban.. hogy mondhatnám.. kifordul a fala a hüvelynyílásomnál. Az orvos először hüvelyplasztikát javasolt, de aztán egy ismerősöm azt mondta, mivel pár napja vizelet csepegésem van, hogy tuti, hogy a méhem süllyed. Tehát vissza kéne mennem beszélni a dokival.
De bármit is mond, ez nem maradhat így, már szexuális életet sem élek a párommal, annyira zavar. Ráadásul a terhesség aranyeret hozott ki nálam, és mivel annyira közel van, helyrehozatnák azt is.
Én is sajnálom, de ne okold magad! Ez akkor is megtörténhetett volna, ha teljesen kíméled magad!
Mielöbbi gyors felépülést kívánok neked!
Első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!