Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A másik kicsire is kaphatok...

A másik kicsire is kaphatok majd gyermekvédelmit?

Figyelt kérdés
Van egy kisfiam, kapok rá gyermekvédelmit. Most ismét várandós vagyok, apuka ugyanaz. A kérdésem az lenne, hogy ha csinálunk apasági nyilatkozatot, hogy a nevére kerülhessen a kicsi, attól még kaphatok rá is gyermekvédelmit? Mivel a két kicsinek ugyanaz az apukája, de egyedülállóként vagyok nyilvántartva.
2013. okt. 25. 10:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem tartom csalásnak, mivel ténylegesen nem vagyunk együtt, nem szerepelünk sem egy lakcímen, sem sehol. Szimplán mint a gyermekek apja.
2013. okt. 25. 13:13
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
Ha teljesen nem vagytok együtt, hogy lettek a gyerekek? Jött a gólya?
2013. okt. 25. 13:15
 13/17 anonim ***** válasza:

nem attól lesz valaki együtt, hogy egy címen van vagy házas. emberel milliói élnek úgy, hogy külön állandó címmel vannak bejelentve, de vállalják, hogy együtt élnek, egy család. nem is járnak ezek a támogatások csak azért mert papíron...

valószínűleg lesz egy helyszíni vizsgálat, ismerősöméknél így volt. kimentek, megnéztek mindent, hány párna van, hány fogkefe, hány kávés csésze... ha azt látják, hogy ott lakik apuka is, akkor megbüntetnek, a nagyra se fogod kapni és lehet vissza is kell fizetni

2013. okt. 25. 19:09
 14/17 A kérdező kommentje:
Bárki kijöhet teljes nyugodtsággal, senki előtt semmi titkolnivalóm nincs. Mint írtam mi NEM élünk együtt és persze nem is a gólya hozta a gyereket.
2013. okt. 25. 19:14
 15/17 anonim ***** válasza:

Bakker,néha össze járnak mi van akkor???

Kérdező! Persze,igényelheted,de ha teheted,várd ki míg a a nagyobbra igényled,hogy egy papír legyen,nehogy bele bonyolódj,vagy elfeledkezz arról,hogy mikor kell,melyiknek.- én ezt csináltam,bár nekünk más a "helyzet".

2013. okt. 26. 19:40
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! :)
2013. okt. 27. 06:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Az ideális család
2013. okt. 27. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!