A másik kicsire is kaphatok majd gyermekvédelmit?
Figyelt kérdés
Van egy kisfiam, kapok rá gyermekvédelmit. Most ismét várandós vagyok, apuka ugyanaz. A kérdésem az lenne, hogy ha csinálunk apasági nyilatkozatot, hogy a nevére kerülhessen a kicsi, attól még kaphatok rá is gyermekvédelmit? Mivel a két kicsinek ugyanaz az apukája, de egyedülállóként vagyok nyilvántartva.2013. okt. 25. 10:37
1/17 anonim válasza:
Kaphatsz, de elég mókás a helyzet igy.... Na mindegy, gondolom nem tul jó az anyagi helyzetetek - bar akkor azt nem értem, hogy minek újabb gyerek....
A lényeg: az uj gyerekre is meg kell igényelni.
2/17 anonim válasza:
Biztos indokolnod kell, hogy ha egyedülálló vagy hogy hoztatok össze 2 gyereket. Ennyire nem hülyék a hivatalnokok.
3/17 anonim válasza:
Nem kell indokolnia. Az apa nevet nem kell feltüntetni sehol.
4/17 anonim válasza:
De az apasági miatt a gyerek az apa nevén lesz. Vagy nem jól értettem?
5/17 anonim válasza:
Es? Attól hogy a néven van, meg nem biztos, hogy együtt elnek.... Jo, elég egyértelmű, hogy csalás, de a hivatal ezt nem fogja vizsgálni. Max a MÁK - ott viszont nagy gond lehet, mert visszamenőleg visszafizettetik a csaladi pótlékot....
6/17 anonim válasza:
Persze, nem élnek együtt már az első gyerek születése óta, de azért születik még egy gyerekük és apuka azt is a nevére veszi.
Az apró csalások felett átsiklanak, de ez ordít.
7/17 anonim válasza:
Nézd, majd a kerdezo eldönti, hogy akar e csalni vagy sem.
8/17 anonim válasza:
Persze, csak ne lepődjön meg ha felülvizsgálják a jelenlegi gyermekvédelmit meg az emelt csp-t is.
9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. okt. 25. 12:35
10/17 anonim válasza:
A másik gyerekre is igènyled,oszt jó napot!
Sokan csinálják ìgy! :s Én nem mernèm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!