Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek ebben a...

Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Vállalnátok?

Figyelt kérdés

Adott egy majdnem 50 éves nő, a klimax elején. Van egy 20 éves nagylánya, akivel veszélyeztetett terhes volt annak idején, éppen hogy életben maradtak mindketten. Az anya egész életében nőgyógyászati gondokkal küzdött (ciszta, mióma, miegymás...) A nő teherbe esik. Mit tegyen? Vállalja a babát?

Tisztázom: ez csak feltételezés, nem áll fenn a helyzet és nem is én vagyok a nő. Csak elméletben futtassuk le: mit tennénk?

2013. okt. 24. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Biztosan nem tartanám meg. 50 évesen nem szülnék. Önző dolog lenne, a gyereket fel kell nevelni. Jó esetben él még 20 évet, amíg a gyerek 20 éves lesz, abból 10 évesen elkezdi az anyját pelenkázni. Jó, a vége eltúlzott... De öreg lenne 50 évesen szülni.
2013. okt. 24. 20:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Maradna a baba.
2013. okt. 24. 20:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Én hamár megfogant biztos megtartanám.
2013. okt. 24. 21:03
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Akinek Isten bárányt ad,akólat is ad hozzá.. Maradna,egyértelmű.
2013. okt. 24. 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Vállalnám. Nem véletlenül jönne.
2013. okt. 25. 07:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Húha azért ez durva,de nem véletlenül lett terhes,és vállalnám még akkor is ha 35 év felett biztosan nem szülnék.
2013. okt. 25. 08:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyébként egy rokonom kapcsán merült fel a kérdés, mert azt hitte, terhes, de aztán tesztelt és nem volt az. De megkérdeztem tőle, hogy mit csinálna, ha az lenne, és gondolkodás nélkül azt mondta, hogy nem tartaná meg. Mondjuk egy kicsit kiakadtam. Aztán sorolta az érveit (betegségek, az előző terhessége), és végső soron meg lehet érteni, de én is azt vallom, hogy ha már így alakult, reménykedni kell, hogy nem lesz semmi gond, és megadni az esélyt a babának.
2013. okt. 25. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!