40 éves gyermektelen nőismerőseink miért válaszolják azt arra kérdésre, terveznek-e babát, hogy "erre a világra"?
Szerintem eleve bunkóság ilyet kérdezni.
Nem tudhatod kitől kérdezed.Milyen nézetei vannak a világról,stb.Ha valami kamu dumát mondanak az sem tetszik,de ha az igazságot,akkor sem.És az igazságot hosszabb,fárasztóbb kifejteni.
Ez olyan mikor megkérdezik tőled,hogy van-e párkapcsolatod,vagy akarsz-e?
Vazzeg,ha akarnál,akkor lenne:DHa gyereket akarnál,akkor lenne:D
Mit nem lehet ezen felfogni?Ez olyan mintha megkérdeznéd egy egészséges embertől,hogy nincs e rosszul,pedig ránézésre nem mutatja jelét ennek:D
Amúgy biztos vannak akik így is gondolják.Őket is megértem.Vannak akik maguknak sem tudnak megadni mindent,akkor egy gyereknek hogy adnák meg.
Persze vannak,akiknek nincsenek nagy igényeik,csak esznek-isznak,nézik a brazil szappanoperát,de másoknak van igénye minőségi életre.És ha ebben nem fér bele egy gyerek azt is meg kell érteni.
Leírhatnám ugyanazt, mint a 12-es válaszoló. Tőlem is folyton kérdezgették, de idegesített. Nem akartam vadidegenek orrára kötni, hogy próbálkozunk, de nem jött össze :-( Én soha se soha nem kérdezek ilyesmit sem idősebb, sem fiatalabb nőtől, mert tapasztaltam a saját bőrömön, mennyire bántó tud lenni.
Amúgy tényleg van, aki nem született anyatípusnak, és többre értékeli a szabad és kötetlen éltetet. a 21 században vagyunk, a nő nem egyenlő tenyészkancával, aki nem akar ne szüljön.
Az én életem értelmes és teljes lett volna gyerek nélkül is, de most, hogy van gyerekem még teljesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!