Második gyerek előtt, vagy után műttessem meg magam?
Ne haragudj, de szerintem ezek elég kellemetlen dolgok. Azért ez nem egy kis megereszkedett pocak vagy cici. Meddig akarsz küzdeni egy súlyos aranyérrel? Ha nincs szex, hogyan akarsz kistestvért? Vagy évekig lemondasz a szexről, küzdesz ezekkel a súlyos problémákkal?
Ha kell, inkább magándokihoz menj, aki rendesen foglalkozik veled. Vagy vegyen ki a párod vagy anyukád egy nap szabit, ami azért nem a világ vége! Ha egy hétre rokont látogatni el tudott menni szabira, a felesége egészsége ennyit nem ér meg?
Mindenképpen konzultálnék dokival, hogy mikor legyen a műtét, mert úgy tűnik, az elkerülhetetlen.
Ha a doki azt mondaná, hogy érdemes inkább akkor megműteni, mikor már nem akarok több gyereket, akkor lefeküdnék a párommal, akár többször is
De a 6 hetes vizsgálaton még nem volt semmi a hüvelyemmel, 2 nap múlva, miután lefeküdtünk vettem észre, amikor mosdottam. 7 hónapos terhesen jött elő az aranyerem, de kellemetlen az is, és mivel közel van a kettő egymáshoz, remélem le lehetne tudni egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!