Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Második gyerek előtt, vagy...

Második gyerek előtt, vagy után műttessem meg magam?

Figyelt kérdés
2013. okt. 23. 15:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de szerintem ezek elég kellemetlen dolgok. Azért ez nem egy kis megereszkedett pocak vagy cici. Meddig akarsz küzdeni egy súlyos aranyérrel? Ha nincs szex, hogyan akarsz kistestvért? Vagy évekig lemondasz a szexről, küzdesz ezekkel a súlyos problémákkal?

Ha kell, inkább magándokihoz menj, aki rendesen foglalkozik veled. Vagy vegyen ki a párod vagy anyukád egy nap szabit, ami azért nem a világ vége! Ha egy hétre rokont látogatni el tudott menni szabira, a felesége egészsége ennyit nem ér meg?

Mindenképpen konzultálnék dokival, hogy mikor legyen a műtét, mert úgy tűnik, az elkerülhetetlen.

2013. okt. 23. 18:42
 12/16 A kérdező kommentje:

Ha a doki azt mondaná, hogy érdemes inkább akkor megműteni, mikor már nem akarok több gyereket, akkor lefeküdnék a párommal, akár többször is

De a 6 hetes vizsgálaton még nem volt semmi a hüvelyemmel, 2 nap múlva, miután lefeküdtünk vettem észre, amikor mosdottam. 7 hónapos terhesen jött elő az aranyerem, de kellemetlen az is, és mivel közel van a kettő egymáshoz, remélem le lehetne tudni egyszerre.

2013. okt. 23. 19:13
 13/16 A kérdező kommentje:
Annyira kellemetlen! De a párom még nem is tudja, csak annyit mondtam, hogy orvoshoz kéne mennem, kérjen egy nap szabit, ő meg nem kérdezte. A varratom nyomához sem hajlandó hozzáérni, látni pláne, egyszer említettem, és láttam, hogy zavarja. Ezt mégis hogy mondhatnám el?
2013. okt. 24. 07:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Használsz valami kenőcsöt? Nekem szülés után akkora lett az aranyerem mint egy kisebb dió.Hetekig csak fél oldalt tudtam ülni.Nekem a krémek,kúpok segítettek. 5 hónapja hogy szültem és lekopogom semmi baj már vele.Legalább addig próbálkozz ezekkel míg nem jutsz el az orvoshoz.
2013. okt. 24. 08:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Azt is akartam írni hogy az is lehet a hüvelyeddel nincs is gond,csak nyomja az aranyered.Én azt hittem a gátsebem fáj mire kiderült hogy az aranyér :/ Átérzem a helyzeted. Jobbulást.
2013. okt. 24. 08:46
 16/16 A kérdező kommentje:
Az aranyér székeléskor, és utána fáj, 2-3 alkalommal vérzett is, mégis az aggaszt kevésbé. A hüvelyem nem fáj, vagyis néha szúr, de alig, viszont egyre jön le. Akár még az is lehet, hogy a méhem süllyed, de hogy az aranyér miatt... nem hiszem.
2013. okt. 24. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!