Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Második gyerek előtt, vagy...

Második gyerek előtt, vagy után műttessem meg magam?

Figyelt kérdés
2013. okt. 23. 15:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
hát, ennyi infó azért elég kevés a válaszhoz...
2013. okt. 23. 15:17
 2/16 A kérdező kommentje:
Megsüllyedt, kifordul lent a hüvelyem fala, és aranyerem is van. Szeretném helyre hozatni, de nem tudom akarunk-e még majd kistesót.
2013. okt. 23. 15:20
 3/16 anonim ***** válasza:

Ezt mindenképp az orvossal beszéld meg, hogy ő mit mond, itt hasznos tanácsot nem fogsz tudni kapni.

Azt tisztázd, hogy egy későbbi szüléskor adódhat-e a műtét miatt gond. Viszont szenvedni sem érdemes évekig, főleg ha nem most van tervben a kistesó.

2013. okt. 23. 15:29
 4/16 A kérdező kommentje:
Egy év múlvára beszéltük, hogy esetleg akkor kezdhetnénk próbálkozni a tesóval. Viszont 6 héttel szülés után romlani kezdett a helyzet, egyre kellemetlenebbül érzem magam, a párom is elutasítom már, mert a szextől mégjobban romlik a helyzet. Nőgyógyászhoz 3 hós baba mellett nem tudok elmenni, mert a kicsit nem engedik be, a párom és anyukám pedig folyton dolgozik. :(
2013. okt. 23. 15:38
 5/16 anonim ***** válasza:

Hogyhogy a kicsit nem engedik be??? 3 hónapos, nem 13 hogy sokkolja ha puncit lát....Ez viszont nem állapot, mert ki fog készíteni téged is, te meg a párodat.

Én a helyedben odaállítanák a gyerekkel az orvoshoz, vagy valamilyen más megoldást kéne találni. Ha mást nem, délutánra nincs egy 10-15 éves gyerek a szomszédban, akit megkérnél, hogy kísérjen el a vizsgálatra? ő nem megy be, de egy babára a váróban tud addig felügyelni amíg téged bent vizsgálnak.

2013. okt. 23. 15:41
 6/16 A kérdező kommentje:
Úgy értem a váróba sem. De anyukám néha otthon van péntekenként, csak akkor intézné ő is az ügyeit, de akkor eleve kevesebb orvos van bent, és csak délig, vagy egyig. 10 perc alatt lerendeznének annyival, hogy nincs semmi bajom, csak azért mert unják és mennének már haza :(
2013. okt. 23. 15:46
 7/16 anonim ***** válasza:

Hajaj. :-(

És úgy sincs senki, hogy pl. közeli kismama, barátnő, tini lány, aki addig körbe-körbe tologatja a gyereket?

2013. okt. 23. 15:57
 8/16 anonim ***** válasza:
Nálam a negyedik terhességemnél volt megbeszélve az orvosommal, hogy közvetlen szülés után lesz hüvely plasztika, sajnos a negyedik szülésem végül sürgősségi császármetszéssel végződött ezért vissza kell mennem plasztikáztatni a hüvelyem pár hónap múlva, nekem három spontán szülésem volt, mindenképpen azt javasolnám , hogy a kis tesó, megérkezése után plasztikáztass.
2013. okt. 23. 16:16
 9/16 A kérdező kommentje:
Esetleg megkérem a páromat, hogy kérjen egy szabadnapot. Ő babázhatna, én pedig elmehetnék az orvoshoz. Csak épp most voltunk külföldön egy hetet a rokonainál, szóval most nem igazán kéne. Én is a tesó utánra gondoltam, csak annyira kellemetlen..
2013. okt. 23. 16:26
 10/16 anonim ***** válasza:

Izé, nem akarok kötekedni, de ha nincs szex hogy lesz kistesó?

Kérj meg egy ismerőst, barátot hogy kísérjen el, csak addig kell figyelnie a babára amíg bemész a dokihoz, nem órákig.

De nem értem, miért nem engedik be a kicsit. Nekem is voltak gondok, a 6 hetes után még 2x vissza kellett mennem és vittem a lányom. Senki nem szólt.

2013. okt. 23. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!